Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 25 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

 

Ziya geldi, Ersen coştu

Trabzonspor'da sezon başında Ankaraspor'dan transfer edilen golcü futbolcu Ersen Martin, attığı kafa golleriyle bordo-mavili takıma hayat veriyor. Golcü futbolcu, oynadığı 4 lig maçında 5 gol atarken, attığı gollerin 4'ünü ise kafayla kaydetti. Trabzonspor, Ersen Martin'in gol attığı maçlarda ise yenilmedi.

LAZARONİ OYNATMADI

Trabzonspor formasını Gaziantepspor maçında ilk kez giyen ve sahada oyuna sonradan girerek 25 dakika mücadele eden Ersen Martin, bu karşılaşmada fazla bir varlık gösterememişti. Bu maçın ardından teknik direktör Lazaroni tarafından Apoel ve Denizlispor maçlarında oynatılmayan Ersen Martin, takımın başına Ziya Doğan'ın gelmesiyle adete yeniden doğdu ve attığı gollerle takımını sırtladı. Golcü oyuncu, oynadığı 4 lig maçında 5 gol atarken, attığı gollerin 4'ünü kafayla attı. Trabzonspor, Ersen Martin'in gol attığı maçlarda hiç kaybetmedi. Ersen Martin, Beşiktaş ve Galatasaray maçlarında 2'şer, Konyaspor maçında ise 1 gol attı.

25.09.2006


 

Gökdeniz: Şampiyonluğu Trabzon'a yaşatacağız

Trabzonsporlu futbolcu Gökdeniz Karadeniz, profesyonel bir futbolcu olduğunu ve geçmişe sünger çektiğini söyledi.

Karadeniz, Galatasaray maçının kendileri için önemli bir maç olduğunu belirterek, ''Çok iyi mücadele ettik. Bu galibiyeti hem kendimize hem de taraftarlarımıza armağan ediyoruz'' dedi. Gökdeniz, performansıyla ilgili bir soru üzerine, ''Futbolu düşündüğümü sahada herkese gösterdiğimi zannediyorum. Ben sonuçta profesyonel futbolcuyum ve geçmişe sünger çektim. Önümüze bakıyorum'' diye konuştu.

Bu sezon lige kötü başladıklarını ifade eden Gökdeniz, ''Ancak Ziya hocanın gelmesiyle beraber takımda hem futbol hem de mücadele anlamında çok büyük gelişme var. Çok iddialıyız. Buradan iddialı konuşuyorum. Çünkü çok iyi kadromuz var, iyi hocamız var, yönetimimiz iyi, taraftarımız iyi. İnşallah bu sene şampiyonluğu Trabzon'a ve kendimize yaşatacağız'' ifadelerini kullandı.

25.09.2006


 

Gerets hatalardan dert yandı

10 yıldır yenilmediği Trabzonspor karşısında aldığı 3-1'lik yenilgi Liverpool maçı öncesinde Galatasaray'da moralleri bozdu.

Teknik Direktör Eric Gerets, Trabzon'da maça iyi başlayamadıklarını ifade ederek, ''Beşiktaş'a karşı kazandığımız maçtan sonra takımda çok fazla değişiklik yapmayı düşünmedik. Bizi takım olarak üzen olay, ilk 25 dakika bilhassa oyunumuzu hiç düzenli bir şekilde sahaya yansıtamamızdı. Orta sahada boşta olan Inamoto'yu topla buluşturamadık. Böylelikle oyun kuramadık'' dedi. Skoru 2-1 yaptıktan sonra umutlanarak soyunma odasına gittiklerini belirten Gerets, şöyle konuştu:

''Devre arasında 'maçı çevirebiliriz' dedik. İkinci yarının başında atağa çıkarken, yapılan bir hatadan dolayı gol yedik ve rakibin direnci arttı. Tamamen çevirme noktasına getirdiğimiz maçta kötü bir duruma düştük. Sadece birinci devrenin son 20 dakikasında iyi oynadık. Bu Galatasaray takımı için az bir süre. Yapılan bir hatadan dolayı zor duruma düştük. Galatasaray'da böyle hatalar yapılmamalı. Basit bir hatadan dolayı 1 gol yememiz tabi ki sırtımızı yere getirdi. İlk 25 dakika neden böyle oynadığımızı, Inamotu'yu neden göremediğimizin cevabını bulamıyorum. Bu da yenilgimizde önemli bir faktördü.''

Defanslarının son 2 maçta pozisyon vermediğini ifade eden Gerets, ''Ersen Martin, savunmayı çok zor pozisyonlarda yakaladı. Ama sonuçta çözüm getirmek mecburiyetindeyiz. 3 gün sonra oynayacağımız rakibin forveti, fena sayılmaz'' dedi. Hakan Şükür'ün sahada sinirli olduğunu kaydeden Gerets, ''Demek ki sahada bir şey oldu ki bu kadar sinirliydi. Takım kaptanı zaten hakemle konuşabilir, takım arkadaşlarını uyarabilir. Taktik açıdan da hata yapmadık. 3'lü forvete karşı önlememizi almıştık'' diye konuştu.

25.09.2006


 

"Filenin Sultanları" Varna'da

A Milli Bayan Voleybol Takımı, 2007 yılında düzenlenecek Grand Prix öncesi Avrupa Kıta Elemelerine katılmak üzere Bulgaristan'a gitti.

Varna kentinde 26 Eylül1 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek organizasyona katılacak ''Filenin Sultanları'' kara yoluyla dün sabah Bulgaristan'a hareket etti.Türk Milli Takımı, elemelerde 2. Grup'ta İtalya, Rusya ve Sırbistan ile mücadele edecek.

25.09.2006


 

Şampiyon diskalifiye

100 metre dünya rekortmeni Jamaikalı atlet Asafa Powell, Japonya'da düzenlenen yarışlarda diskalifiye oldu.

9.77 ile dünya rekorunu elinde bulunduran ünlü sprinter, yeni bir rekor için çıktığı Yokohoma Nissan Pisti'nde, 100 metre çıkışında ikinci hatalı çıkışı yapınca diskalifiye olmaktan kurtulamadı.

25.09.2006


 

Dünya Güreş Şampiyonası bugün Çin'de start alıyor

Türkiye'nin altın madalya lokomotifi güreşte, Çin mesaisi bugün başlıyor.

Çin'in Guanghzou kentinde grekoromen stilde başlayacak Dünya Grekoromen Güreş Şampiyonası'nın ilk gününde altın madalya umutlarımızdan 66 kiloda Şeref Eroğlu ile birlikte 55 kiloda Bayram Özdemir ve 60 kiloda da Bünyamin Emik mindere çıkacaklar.c Grekoromen Milli Takımı'nda şu sporcular yer alıyor: Bayram Özdemir (55), Bünyamin Emik (60), Şeref Eroğlu (66), Mahmut Altay (74), Nazmi Avluca (84), Hamza Yerlikaya (96), İsmail Güzel (120). Ay-Yıldızlı ekibin Teknik Direktörlüğünü Seçkin Saruhan, antrenörlükleri ise Erdoğan Koçak ve Mehmet Acak yapıyor.

Bu arada yine aynı yerde yapılacak olan Dünya Serbest Güreş Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecek olan Serbest Güreş Milli Takımı güreşçileri ise Çin'de güreşleri bekliyorlar. Kadroda şu güreşçiler bulunuyor; Murat Gençtürk (55), Tevfik Odabaşı (60), Mustafa Kuyucu (66), Ahmet Gülhan (74), Serhat Balcı (84), Sait Bingöl (96), Recep Kara (120). Milli Takım'ın teknik kadrosunda ise, Teknik Direktör Muhammed Bodur, antrenörler ise Isak Irbaykhanov, Adem Bereket, Metin Topaktaş yer alıyor.

25.09.2006


 

Fatih Akyel: Trabzon için ter döküyorum

Trabzonspor kaptanı Fatih Akyel, eski takımı Galatasaray'a karşı mücadele etmesiyle ilgili olarak ''Trabzonspor'un futbolcusuyum ve onun galibiyeti için mücadele verdim.

Galatasaray eski takımımdı, orada da başarılarımız var. Orada da iyi bir dönem geçirdim'' yorumunu yaptı.

25.09.2006


 

G.Saray bugün İngiltere yolcusu

Süper Ligin 7. haftasını, Trabzonspor'a 31 mağlup olarak puansız kapatan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki rakibi Liverpool'la yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Sarıkırmızılılar, bugün saat 9.00'da özel bir uçakla İngiltere'ye hareket edecek.

25.09.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004