Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 16 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

"Lübnan bitti" hedef Gazze

İsrail Savunma Bakanlığının üst düzey yetkilisi Amos Gilad, İsrail’in Gazze Şeridine yönelik saldırılarını arttıracağını söyledi. Gilad, İsrail askerî radyosuna yaptığı açıklamada, ‘Filistin’den gelen füzeleri engellemek’ ve ‘Mısır üzerinden yapılan silâh kaçakçılığına son vermek’ amacıyla Gazze Şeridine yönelik saldırıları arttıracaklarını bildirdi.


Kuzey Kore’ye oybirliğiyle jet yaptırım

Birleşmiş Milletler (BM) Güvenlik Konseyi üyelerinin tamamı, Kuzey Kore’nin nükleer deneme yapmasının ardından bir karar tasarısı üzerinde bir anlaşma

Üç Amerikan askeri daha öldü

Irak’ta üç Amerikan askerinin daha öldüğü açıklandı. Amerikan ordusundan yapılan açıklamada, askerlerden birinin cuma günü başkent Bağdat civarında, d


  Peçeli öğretmen kovulmakla karşı karşıya

İngiltere’de yerel yönetimlerden sorumlu bakan Phil Woolas, peçe takarak okula gelen 23 yaşındaki öğretmen yardımcısı Aishah Azmi’nin işten çıkartılmasını istedi.


  İskoçyalı imama saldırı

İskoçya’nın Glasgow kentinde bir imam, görev yaptığı camide saldırıya uğradı ve dövüldü. Glasgow’un merkezindeki “Dawat ul İslam” camisinin imamı olan 53 yaşındaki Bangladeşli Muhammed Şemsuddin’in cuma günü akşam saatlerinde saldırıya uğradığı açıklandı.


  ‘Suriye işbirliğine hazır’

Suriye’deki temaslarının ardından Türkiye’ye geçen İspanya Dışişleri Bakanı Miguel Angel Moratinos, “Suriye’nin BM Güvenlik Konseyinin Lübnan ile ilgili 1701 sayılı kararının uygulanmasında işbirliği yapmak istediğini” söyledi.


  Lübnan’da BM’ye gözdağı

Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta, dün gece Birleşmiş Milletler (BM) merkezi yakınlarındaki bir binaya saldırı düzenlendiği, olayda 4 kişinin hafif yaralandığı açıklandı.


  Türk dostu Ermeniler de rahatsız

Fransa meclisinin, sözde Ermeni soykırımının inkârını suç sayan yasa teklifini kabul etmesine en anlamlı tepki Suriye’de yaşayan bir Ermeni’den geldi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004