Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Fener’de işler yoluna giriyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Kayserispor karşısında takımının çok iyi mücadele ettiğini belirterek, ‘’Kendi sahamızda aldığımız bu galibiyet çok önemliydi’’ dedi.

Zico, maçtan sonra yaptığı basın toplantısında, çok güzel bir mücadele olduğunu belirterek, ‘’Futbolcularım çok iyi mücadele ettiler. Gol yedikten sonra Ankara’da olduğu gibi oyundan düşmedik, skoru 4-1’e getirdik. Maç içinde gösterdikleri azim ve kararlılıktan dolayı oyuncularımı tebrik ediyorum. Kendi sahamızda çok önemli bir galibiyet aldık’’ diye konuştu.

UEFA Kupası’nda daha önce Randers ile oynadıktan hemen sonra Türkiye’ye dönerek Bursaspor ile karşılaştıklarını hatırlatan Brezilyalı teknik adam, ‘’Oyuncularımız çok fazla yoruluyordu ve konsantre olamıyorlardı. Newcastle United maçının ardından bir gece orada kaldıktan sonra döndük. Ayrıca bütün oyunculardan yararlanmamız gerektiğini düşünerek, böyle bir takım kurduk. Bugün bu oyuncuları oynamaları için seçtim. Onların verimli olacaklarını düşündüğüm için bu tercihi yaptım. Elimizde sürekli seçeneklerimiz olmalı’’ dedi.

ALEX VE KEZMAN

Zico, son maçlarda Kezman’ı tek forvet oynatmasıyla ilgili soruyu da, ‘’Alex ligde en fazla gol atan oyuncu durumdayken onu forvet olarak saymıyor musunuz? Bu bağlamda Alex ve Kezman’ı forvet olarak düşünebiliriz. İkisi de ofansif oyuncular’’ diye cevap verdi. Fenerbahçeli teknik adam, Tümer’in oynamaması konusunda ise şunları söyledi: “Futbolcuların şans bulacaklarını düşünerek kendilerini hazır tutmaları gerekiyor. Tümer’i takımda görmek istiyorum. 26 Ekim Perşembe günü Gaziantepspor ile yapacağımız Fortis Türkiye Kupası’nda kadroya koymak istiyorum. Böyle bir düşüncem var. Şans bulmayan oyuncular oynayan örneklere baksınlar. Mehmet Yozgatlı ve Deniz oynama şansını yakaladıklarında neler yapacaklarını gösteriyorlar.’’

24.10.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Fener’de işler yoluna giriyor

  Sağlam: Yenilgiyi peşinen kabullendik

  G. Saray Cafe Crown’dagalibiyet sevinci

  Fortis Türkiye Kupasında heyecan bu hafta başlıyor

  Filenin sultanları iddialı

  Trabzon, Vestel'le oynuyor

  Vestel Manisa mağlûbiyetle tanıştı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004