Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 23 Kasım 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Kabze’nin hedefi Millî Takım

Galatasaraylı Hasan Kabze, ‘’Hedefim Galatasaray forması altında gol kralı olmak ve (A) Millî Takım’da sürekli oynamak. Bunları da başardıktan sonra, yurt dışında Galatasaray’dan daha iyi kulübe gidebilmek’’ dedi.

Galatasaray Kulübü’nün internet sitesinde ‘’Cola Turka ile Soru Cevap’’ adıyla gerçekleştirilen bölümde, taraftarların yönelttiği soruları cevaplayan Hasan Kabze, Galatasaray’da oynamadığı dönemlerde ayrılmayı düşündüğünü belirterek, ‘’Nedeni ise şans verilmediğinden takıma fazla bir katkım olmadığını düşünmemdi. Ancak şu anda oynamaya başladığım için mutluyum ve takımıma fayda sağladığımı düşünüyorum. Artık ayrılmayı düşünmüyorum’’ diye konuştu.

Genç futbolcu, geçtiğimiz sezon Beşiktaş’a attığı 2. golün, Galatasaray formasıyla attığı en anlamlı gol olduğunu ifade ederek, oyuna sonradan girip gösterdiği iyi performans ile ilgili de şunları söyledi: ‘’Hedefim Galatasaray forması altında gol kralı olmak ve (A) Millî Takım’da sürekli oynamak. Bunları da başardıktan sonra, yurt dışında Galatasaray’dan daha iyi kulübe gidebilmek’’

SİVAS BİLETLERİ SATIŞTA

Turkcell Süper Lig’in 15. haftasında, Galatasaray ile Sivasspor takımları arasında 25 Kasım Cumartesi günü İstanbul’da yapılacak maçın biletleri bugün satışa çıkarılacak. Ali Sami Yen Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak maçın bilet fiyatları şöyle:

Kapalı alt: 30 YTL

Yeni açık üst ve eski açık: 13 YTL

Yeni açık alt: 11 YTL

23.11.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  ÜÇ PUAN OLSUN

  Rüştü ameliyat oldu

  Kabze’nin hedefi Millî Takım

  Nobre: Kaptanlık güzel sürprizdi

  Kulüpler Birliği başkan seçiyor

  Ziya Doğan fırtınası

  Carew, Real Madrid’i şaşırttı

  FIFA’da 4 basamak geriledik

  Nihat Kahveci sezonu kapattı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004