Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 27 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Çocuklarımıza sahip çıkalım

Can Kardeş Kreş ve Gündüz Bakımevi çalışanlarının tanışma yemeğinde konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz, “Ailemizi korumak için, ortak değerler etrafında birleşerek, çocuklarımızı millî ve manevî değerlerine bağlı bireyler olarak yetiştirmeliyiz” dedi.

Can Kardeş Kreş ve Gündüz Bakımevi çalışanlarının, velilerinin ve çocuklarının da katıldığı tanışma amaçlı yemekte bir araya geldiler.

Geçtiğimiz gün, BESOB Eğitim Merkezinde yapılan yemekli tanışma toplantısına, Esnaf ve Sanatkârlar odası başkanı Arif Tak,

Lokantacılar Odası Başkanı Abidin Usta ve veliler ile Can Kardeş Yönetim Kurul üyeleri katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Can Kardeş Kreş ve Gündüz Bakımevi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz, “Yeni Asya Vakfı Bursa Şubesi adına yaptığımız davete icabet ederek bizleri mutlu ettiniz. Sevmeye, sevilmeye, sevgi köprüleri kurmaya hoş gediniz, şeref verdiniz. Sevgi ile düşmanlığın kıyasıya mücadele ettiği bir gezegende yaşıyoruz. Bugün, burada en verimli sevgi kaynağımız olan çocuklarımız vesilesiyle toplanmış bulunuyoruz” dedi.

“Kökü aileye dayanan bir problemi hiçbir kanun çözemez”

diye bir söz bilirim” şeklinde konuşmasına devam eden Yılmaz, “Aileden ya da ailesizlikten kaynaklanan problemler dünyayı karıştırırken, diğer medeniyetlerden farkımız olan aile müessesesinin mukaddesatları da maalesef hedef tahtası durumundadır. Böyle bir durumda ailemizi korumak için, ortak değerler etrafında birleşerek, çocuklarımızı millî ve manevî değerlerine bağlı bireyler olarak yetiştirmeliyiz. Bu noktada ciddî bir rol üstlenen Can Kardeş, Kreş ve Gündüz Bakım Evlerinin önemli bir boşluğu doldurduğu kanaatindeyiz” dedi.

Daha sonra bir sinevizyon gösterisi sunuldu

Ayrıca Çocukların gösterisinde, Mercanlar Grubunun okuyacağı “Kırk Yaşındasın” Şiiri, Kardelenler Grubundan İngilizce şarkı, Yıldızlar grubunun “Öğretin Bana” adlı şiirler okundu. Fasıl şenliğinde yemekte Tasavvuf musikisi sanatçısı Mesut Yavaş okuduğu ilahilerle program son buldu.

Hüseyin HİÇDURMAZ / BURSA

27.01.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Çocuklarımıza sahip çıkalım

  Unutulmasınlar diye

  Rusya, Kur’ân’ı altın harflerle yazdı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004