Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 01 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Kezman: G.Saray maçına kadar şampiyon oluruz

Fenerbahçeli futbolcu Mateja Kezman, Galatasaray ile oynanacak olan derbi maçı sorulduğunda, ''O maça daha çok var. Ama benim kisişel görüşüm Galatasaray maçı geldiğinde şampiyon belli olmuş olur. Bizim amacımızda bu şampiyonluğu elde etmek. Lige baktığımızda ise sonuncu sırada oynadığımız rakibimizle berabere kaldık. Bize düşen rakip kim olursa olsun her maçı ciddiye almak. Böylece şampiyon olursunuz'' diye konuştu.

Fenerbahçeli futbolcu Mateja Kezman, sakatlığının geçtiğini ve oynamak için yüzde yüz hazır olduğunu söyledi.Samandıra Tesislerinde basın mensuplarının sorularını cevaplayan Sırp futbolcu, sakatlığının geçtiğini ve yüzde 100 hazır olduğunu söyledi. Kezman, sözlerini şöyle sürdürdü. ''Şuanda takıma yardımcı olmak için yüzde 100 hazırım. Sakatlığım geçti. Gençlerbirliği maçında ikinci yarıda oynadım. Takımım için savaşmaya yüzde yüz hazırım.''

Bu arada sakatlığının neden kaynaklandığı sorusuna ise Kezman, ''Frankfurt maçı öncesi ayak tırnağımdan sakattım ama önemli bir maçı olduğu için bu maçta oynadım. Bu nedenle tırnağımdaki sakatlıktan dolayı ayağımın altında başka bir sakatlık oluştu. Bir süre uzak kaldım ama sürekli çalıştım. Fiziğimden birşey kaybetmedim'' diye konuştu.

Golcü futbolcu, ''İyi hücum oyuncularımız var. Hepsi iyi ve kaliteli oyuncular, ayrı ayrı değeri olan oyuncular. Tüm arkadaşlarımızın hepsinin birbirine yardım etmesi gerekiyor. Hücum oyuncuların da yardım alması gerekiyor'' dedi.

Kezman, son olarak Galatasaray ile oynanacak olan derbi maçı sorulduğunda ise, ''O maça daha çok var. Ama benim kisişel görüşüm Galatasaray maçı geldiğinde şampiyon belli olmuş olur. Bizim amacımızda bu şampiyonluğu elde etmek. Lige baktığımızda ise sonuncu sırada oynadığımız rakibimizle berabere kaldık. Bize düşen rakip kim olursa olsun her maçı ciddiye almak. Böylece şampiyon olursunuz'' diye konuştu.

Neşeli idman

Ligde Kayseri Erciyesspor beraberliğinin ardından kupada Gençlerbirliği'ni 2-1 yenen Fenerbahçe'de futbolcular, çalışma sırasında birbirleriyle bol bol şakalaştı. Özellikle Appiah ve Alex, idmanda yaptıkları esprilerle arkadaşlarını güldürdü. Appiah ve Alex, diğer futbolcular şut atarken, taraftar gibi arkadaşlarına tezahürat yaptılar.

01.02.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Kezman: G.Saray maçına kadar şampiyon oluruz

  Daum için Köln'e geldik

  Semih: Avantaj sağladık

  Ceyhun bugün imzalıyor

  Kayseri Erciyes- Galatasaray

  Efes, Dinamo Moskova önünde

  Futbolda fatura yöneticilere

  Hiddink'e vergi suçlaması

  İpek Şenoğlu ABD'de çeyrek finale çıktı

  Kambala kadro dışı

  Beşiktaş- Lavezzini

  Fenerbahçe-G. Sigorta

  Ara transfer bugün son


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004