Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 01 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Daum için Köln'e geldik

Almanya 2. lig takımlarından Köln'ün başına geçen Daum eski öğrencileri ile şampiyonluk mücadelesi veriyor. F.Bahçe'nin eski futbolcuları Alpay Özalan, Serhat Akın ve Brezilyalı Fabio Luciano, "Daum'a yardım etmek için Köln'de oynuyoruz. Hedefimiz Köln'ü yeniden birinci lige çıkarmak" dedi.

Belçika'nın Anderlecht takımından sezon sonuna kadar FC Köln takımına kiralık olarak gelen Serhat Akın, eski hocası Christoph Daum ve FC Köln'e yardım etmek için transfer olduğunu söyledi. Serhat, antrenman sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada, FC Köln'ün ikinci ligde mücadele etmesine karşın maçlarını 50 bin seyirci önünde oynadığını ve bunun kendisi için çok olumlu olduğunu belirterek, ''Daum ve FC Köln'e yardım etmek için buradayım. Takımı tekrar birinci lige çıkarmak için mücadele edeceğiz. Elimden gelenin en iyisini yapacağım. Ben burada olmaktan çok mutluyum. FC Köln ikinci ligde oynamasına rağmen maçlarını 50 bin seyirciyle oynayan bir kulüp. Bu çok güzel bir olay'' dedi.

GELMEM UZUN SÜRDÜ

Serhat, kendisinin sürekli oynamak istediğini ve Köln'de de bu şansın olduğuna işaret ederek, ''Ben oynamak istiyordum ve burada oynayacağımdan eminim. Anderlecht'te de kadrodaydım ancak beni satmak istemediklerinden kiralık verdiler. Eski hocama geri dönmek istedim. Gelmem biraz uzun sürdü ama sonuçta geldim. Artık Köln için çalışma zamanı'' şeklinde konuştu.

ALPAY 'IN MİLLİ HEDEFİ

FC Köln'de forma giyen milli futbolcu Alpay Özalan ise Serhat ve Luciano'nun transferlerinin takım için çok iyi olduğunu ifade ederek, her iki takım arkadaşıyla da çok iyi anlaştığını kaydetti. Alpay milli takımdaki cezasının bitmesini dört gözle beklediğini ve hedefini 100 kez milli formayı giymek olduğunu vurgulayarak, ''Fatih hocamla sürekli konuşuyorum. Cezam bitince ve formda olduğum sürece milli takımın formasını giymek istediğimi kendisi biliyor'' dedi.

EMRE'YE OYUN VAR

Alpay, Newcastle'de takımında forma giyen Emre'nin ırkçı sözler sarf ettiği yönündeki iddialar hakkında, İngilizler'in Emre'ye yaptıkları oyunun ilk kez yapılmadığını, aynı oyunun kendisine de oynandığını anlattı.

LUCİANO DA KÖLN'DE

Fenerbahçe'nine eski futbolcusu Fabio Luciano ise tekrar Serhat ile aynı takımda futbol oynamaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, ''Fenerbahçe döneminden, Köln kentini ve takımını tanıma fırsatı bulmuştum. O nedenle ve en önemlisi teknik direktör Daum'a yardım etmek için bu kulübe transfer oldum. Serhat ve ben takıma çok şey katacağımızı düşünüyorum. Alpay ile defansta çok iyi anlaşıyoruz'' dedi.

01.02.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Kezman: G.Saray maçına kadar şampiyon oluruz

  Daum için Köln'e geldik

  Semih: Avantaj sağladık

  Ceyhun bugün imzalıyor

  Kayseri Erciyes- Galatasaray

  Efes, Dinamo Moskova önünde

  Futbolda fatura yöneticilere

  Hiddink'e vergi suçlaması

  İpek Şenoğlu ABD'de çeyrek finale çıktı

  Kambala kadro dışı

  Beşiktaş- Lavezzini

  Fenerbahçe-G. Sigorta

  Ara transfer bugün son


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004