Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Nisan 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Bağdat’ta İsrail duvarları

Irak'ta her gün onlarca insanın hayatını kaybettiği saldırılar tüm hızıyla sürerken, Amerikan ordusu “İsrail usulü” yöntemlere başvuruyor. Askerî yetkililer, “son çare” olarak Şiî ve Sünnî mahallelerin arasında İsrail'deki gibi kalın ve yüksek duvarlar örerek, mezhep çatışmasından kaynaklandığını öne sürdükleri saldırıları önleyeceklerini iddia ediyorlar.


Nobelli Maguire, E. Said’in izinde

Filistin’in Bileyn köyündeki duvar karşıtı gösteride çıkar olaylarda, Nobel Barış Ödülü sahibi İrlandalı Mairead Corrigan Maguire’nin de yaralandığı

Zahar, Kur’ân İsrail’i tanımayı yasaklıyor

Filistin’de Hamas hükümetinin eski Dışişleri Bakanı Mahmud Zahar, İsrail’i tanımanın Kur’ân ile çeliştiğini söyledi. İsrail radyosunun, Zahar’ın Hamas


  Mısır’dan İsrail casusuna 15 yıl

Mısır’da İsrail hesabına casusluk iddiasıyla tutuklanan bir kişi, 15 yıl hapse mahkûm edildi.


  Fransızlar ilk tur için sandığa gitti

Fransız seçmenler, cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ilk turu için bugün sandık başına gidecek. Fransa’da ilk turda 12 aday yarışacak. Seçimlerin ikinci turu, 6 Mayıs tarihinde, ilk turda en fazla oy olan iki aday arasında yapılacak.


  NASA binasına silâhlı saldırı

Amerikan Ulusal Uzay ve Havacılık Dairesi’ne (NASA) bağlı Teksas’taki bir binada iki kişiyi rehin alan silâhlı saldırgan, rehinelerden birini öldürdükten sonra intihar etti.


  Pertev: Sorumluluk Almanya’da

KKTC Cumhurbaşkanlığı Müsteşarı Raşit Pertev, Kıbrıs Türk tarafının Doğrudan Ticaret Tüzüğü konusunda elinden geleni yaptığını, artık sorumluluğun Avrupa Birliği Dönem Başkanı Almanya’da olduğunu söyledi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004