Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Sıkıntı yok, faiz yüksek

Anadolu Grubu İcra Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, Türkiye’de şu aşamada herhangi bir ekonomik sıkıntı görmediğini söyledi. ‘’Türkiye’de şu aşamada herhangi bir ekonomik sıkıntı görmüyorum’’ diyen Özilhan, Türkiye ekonomisinin güçlendiğini ve kırılganlığının azaldığını dile getirdi.


IMF ile devam edilecek mi?

Türkiye’nin, gelecek yıl sona erecek olan stand by düzenlemesi çerçevesinde, yaklaşık 4 milyar dolarlık bir kredi alma imkânı daha bulunuyor. IMF İcra

Konya otomotiv devi olmak istiyor

Konya Sanayi Odası (KSO) üyelerinin uluslararası standartlarda yılda 107 milyon adet otomotiv yedek parçası üretme kapasitesi bulunan Konya, otomotiv


  Tarımda yeniden yapılandırma şart

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Nafi Baytorun, Türk tarım sektörünü yeniden yapılandırmanın zorunlu hale geldiğini söyledi.


  Meslek kursları iş kapısı

Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) tarafından açılan mesleki eğitim kurslarına katılan işsiz gençler meslek sahibi oldu.


  OPEC petrol üretimini arttırmayacak

Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) Genel Sekreteri Abdullah el-Bedri, petrolün varil fiyatı en az bir ay süreyle 50 doların altında seyretmedikçe yeni bir üretim kısıntısına gitmeyeceklerini söyledi.


  Bursa’da taksitle doğalgaz dönemi

Bursa Şehir İçi Doğalgaz Dağıtım Ticaret ve Taahhüt A.Ş (Bursagaz), ısınmaya yönelik kullanım sebebiyle kış aylarında yükselen doğal gaz ödemelerini tüm yıla yaymayı öngören ‘’Taksitli ödeme’’ kampanyası başlattı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004