Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 05 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Iraklı gruplar çıkış arayışında

Finlandiya’da gizlice bir araya gelen Irak’taki Sünnî ve Şiî grupların temsilcilerinin, barış için bir yol haritası üzerinde anlaştığı bildirildi. Görüşmeye katılan Kuzey İrlandalı Jeffrey Donaldson, katılımcıların, Irak barışı için, Kuzey İrlanda barış sürecinin esas ilkelerini de içeren bir ‘’yol haritası’’ oluşturduğunu söyledi.


Beyaz Saray çekişmeleri kitap oldu

ABD’de Başkan George W. Bush’un iki dönemlik görev süresi boyunca, Beyaz Saray’da en üst düzeydeki yardımcılarının arasında ciddî çekişmeler yaşandığı

Avustralyalılar da, Irak’ta Bush’u suçladı

Avustralya’da yapılan bir kamuoyu araştırmasına göre, Avustralyalıların çoğu ABD Başkanı Bush’un ülke tarihinin en kötü başkanı olduğunu düşünüyor.


  Talat-Papadopulos görüşmesi bugün

KKTC Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, 8 Temmuz 2006’daki görüşmenin ardından, bugün öğleden sonra Rum yönetimi lideri Tasos Papadopulos ile bir araya gelecek.


  Bush, Irak’ta konuştu: Başarı sürerse çekiliriz

ABD Başkanı George Bush, Irak’taki güvenlik şartlarının, El Anbar’daki gibi iyileşmeyi sürdürmesi halinde asker çekebileceklerini söyledi.


  Blair, Mübarek ile görüştü

Orta Doğu Dörtlüsünün temsilcisi Tony Blair, Mısır Devlet Başkanı Hüsnü Mübarek ile Mısır’ın İskenderiye şehrinde bir araya geldi.


  Rafsancani’ye yeni görev

Eski İran Cumhurbaşkanı Ayetullah Ekber Haşimi Rafsancani, dinî lideri seçen ve denetleyen Uzmanlar Meclisi başkanlığına seçildi.


  K. Kore hâlâ listede

Kuzey Kore’nin önceki gün, Washington’ın kendilerini terörizmi destekleyen ülkeler listesinden çıkarmaya karar verdiği açıklaması, ABD tarafından yalanlandı.


  İsrail kabinesi toplanıyor

İsrail’de okulların açılmasıyla birlikte Gazze Şeridi’nden sınırdaki İsrail şehri Sderot ve çevresine atılan roketlerden birinin bir kreşin bahçesine düşmesiyle gerilim artarken, İsrail güvenlik kabinesinin alınacak tedbirleri görüşmek üzere bugün toplanacağı bildirildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri