Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 25 Ekim 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Alex: Sakatlığım önemli değil, Beşiktaş maçında sahadayım

PSV Eindhoven maçının ilk yarısında sakatlanarak oyundan çıkan Alex, sakatlığının daha önce önemli bir sorun yaşadığı bölge olan publiste olmadığını bildirdi.

Brezilyalı futbolcu, yaptığı açıklamada, Konyaspor maçında da ayağında ağrı hissettiğini ifade ederek, ''PSV maçında aynı bölgede ağrı hissettim. Kesinlikle publis bölgesinde değil. Takımımı kötü etkilememek için oyundan çıktım. Beşiktaş karşılaşmasına yetişirim diye düşünüyorum. Deplasmanda PSV Eindhoven ve CSKA Moskova'dan puan aldık. Bu önemliydi. Evimizdeki maçlarda da düzeyimizi yüksek tutarsak 2. tura yükseliriz'' diye konuştu.

PSV Eindhoven maçının 64. dakikasında kırmızı kartla oyun dışında kalan Deivid, şimdiye dek maçlarda hiç kötü niyetli olmadığını söyledi. Takım arkadaşlarını yalnız bıraktığı için üzgün olduğunu belirten Deivid, ''Şimdiye dek maçlarda kötü niyetli olmadım, ikili mücadeleye girdim yalnızca. Hakem pozisyonda kötü bir niyet olduğunu düşündü. Bu kararıyla bir yerde bizi cezalandırdı'' diye konuştu. Roberto Carlos: 2. tur son maça kalmamalı Roberto Carlos zorlu deplasmanda 1 puan almayı başardıklarını ifade ederek, maçla ilgili şunları kaydetti: ''Önümüzdeki maçlarda da istediğimiz sonuçları almak için çaba harcayacağız. Çünkü son maçımız deplasmanda ve Inter ile. Gruptan çıkma şansımızı bu maça bırakmak istemiyoruz. Deivid'in gördüğü kırmızı kartta hakem bizi cezalandırdı. Her zaman olabilir bir pozisyona kırmızı kart gösterdi. Haketmediğiniz bir durumdu.''

25.10.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  FENER AVRUPA'YI SEVDİ

  Eksik G.Saray Bordeaux önünde

  Alex: Sakatlığım önemli değil, Beşiktaş maçında sahadayım

  Hollanda basını: PSV'nin işi zor

  Sivas'ın şaşırtan puan başarısı

  4 puan lazım


 Son Dakika Haberleri