Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

5 yıllık hedeflerimiz

İhracatın 2013 yılına gelindiğinde 200 milyar doları aşması bekleniyor. Aynı yıl turizm gelirlerinin 40 milyar dolara ulaşacağı, 2012 yılında nominal faizlerin tek haneye indirileceği tahmin ediliyor.


Emeklinin katkı payı ödeyecek gücü yok

Sosyal güvenlikte yapılması planlanan kimi değişikliklere işçi, işveren ve memur temsilcilerinin yanı sıra emekliler de karşı çıktı.

İSO: Yapısal reformlar gecikmesin

Hükümetin 2008 yılını yapısal reformlar açısından çok iyi değerlendirmek zorunda olduğunu vurgulayan İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkan


  Ekonomiye 35 milyar dolar kaynak

Yılın ilk on ayında yeni şirket kuruluşları ve sermaye artırımlarıyla ekonomiye 38 milyar doların üzerinde bir kaynak girişi gerçekleşti.


  Yağışlar çiftçinin yüzünü güldürdü

Yurdun önemli bölümünde etkili olan yağışlar, kuraklık sebebiyle bazı ürünlerde verim kaybı yaşayan çiftçilerin yüzünü güldürdü.


  Fişte, kazı kazan yöntemi

Türkiye Belediyeler Birliği ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, Maliye Bakanlığının fiş almayı özendirmek için kazındığında içinden ikramiye çıkacak satış fişi uygulaması yöntemini yaklaşık 2 yıl önce kendisinin önerdiğini belirterek, ‘’Maliye Bakanı Kemal Unakıtan’ın da desteklediği sistemin gecikmesi üzüntü verici’’ dedi.


  TESK: KDV geliri 146 milyar YTL

Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken, 2002-2006 yılları arasındaki 5 yıllık dönemde Türkiye’nin KDV gelirlerinin iddia edildiği gibi 67,1 milyar YTL değil, 146 milyar YTL olduğunu bildirdi.


  Türkiye-Yunanistan Doğal Gaz Boru Hattı açılıyor

Türkiye-Yunanistan Doğal Gaz Boru Hattı’nın resmi açılışı, Azerbaycan Cumhurbaşkanı ile Türkiye ve Yunanistan başbakanlarının katılacağı törenle, bugün yapılacak.


  ATO’dan ortak POS kullanımı çağrısı

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Sinan Aygün, bankacılık sektörünü ortak POS kullanımına geçmeye çağırdı.


  Eski kamyonlar hurdaya ayrılacak

Ulaştırma Bakanlığı, eski olduğu için piyasadan çekilecek kamyon, tanker ve çekici cinsi taşıtlar ile otobüsler için ödenecek hurda bedelleriyle ilgili olarak tebliğ yayınladı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri