Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Süreyya dopingli çıktı

Avrupa Şampiyonu ve Dünya İkincisi milli atlet Süreyya Ayhan'a yapılan son doping kontrollerinde numunelerinde 2 adet yasaklı madde bulundu. Olimpiyat hazırlıklarını ABD'de sürdüren milli atletin antrenman sırasında kontrollerde bulunan WADA görevlilerinin aldığı (A) numunesine yapılan analizlerin de pozitif çıktığı belirlendi.


Süreyya Ayhan'dan açıklama: Yemeğimize yasaklı madde koydular

Süreyya Ayhan ve Yücel Kop, ''Aklı başında olan hiç bir sporcu bu yasaklı maddeleri yarışmaya 1 yıl kala kullanmaz, bize komplo kurdular'' dedi.

Canaydın: Karar vermedim

Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, 2008 yılının Mart ayında yapılacak genel kurulda kulüp başkanlığına yeniden adaylığı için henüz kesin kararını ver


  F.Bahçe'de Colin Kazım korkuttu

Fenerbahçe'nin dünkü antrenmanında kondisyon çalışmasının ardından ayak tenisi oynayan Colin Kazım, başına aldığı darbeyle kısa bir süre sendeledi.


  Kaya Golf Kulüp Belek'te açıldı

Antalya'nın Belek bölgesinde Kaya Grubu tarafından yaptırılan Kaya Eagles Golf Club'ın açılışına spor dünyasının ünlü isimleri Frank Beckanbauer, Toni Schumacher ve F1'in eski pilotlarından Mika Hakinen'de katıldı.


  Hüseyin Dündar Dünya Şampiyonu

Çin'in başkenti Pekin'de devam eden 9. Büyükler Dünya Wushu Şampiyonası'nın son gününde 52 kiloda Hüseyin Dündar altın madalya kazandı.


  Hidayet'ten Nets potasına 12 sayı

NBA'de Hidayet Türkoğlu'nun formasını giydiği Orlando Magic, deplasmanda New Jersey Nets'i 95-70 yenerken, milli basketbolcu karşılaşmayı 12 sayıyla tamamladı.


  Potada bayan derbisi: Galatasaray-Beşiktaş

Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi'nde sezonun ilk derbi maçında Galatasaray ile Beşiktaş Cola Turka takımları bugün karşı karşıya gelecek.


  Ömer Besim Koşusu bugün

52. Ömer Besim Koşalay Kır Koşusu bugün İstanbul'da yapılacak.


  Hezarfen pistinde motokros şenliği

Türkiye Motokros Şampiyonası'nın 8. ve son ayak yarışları bugün İstanbul'da yapılacak.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri