Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 12 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

İsrail tankları Gazze’de

İsrail tank ve buldozerleri, Filistinli militanları yakalama gerekçesiyle Gazze Şeridine girdi. Hava saldırılarıyla başlatılan ve çok sayıda Filistinlinin hayatını kaybetmesine veya yaralanmasına yol açan operasyonun, Annapolis sonrası barış görüşmelerinin başlamasından bir gün önce gerçekleştirilmesi dikkat çekti.


Cezayir’de bombalı gün

Cezayir’in başşehri Cezayir’de meydana gelen iki patlamada ölenlerin sayısı 52’ye çıktı. Cezayir İçişleri Bakanı Yezid Zerhuni, patlamalara bomba yükl

Talat, Türk dünyasının desteğini istedi

KKTC Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, Rusya’nın Kıbrıs konusunda kayıtsız şartsız Kıbrıs Rum yönetimini desteklediğini ve bundan üzüntü duyduklarını if


  İstanbul dönüşü Enver İbrahim’e gözaltı

Muhalefetin, ‘’taciz edildikleri’’ yolundaki suçlamalarının giderek yükseldiği Malezya’da, önde gelen muhalif lider Enver İbrahim’in kısa bir süre gözaltında tutulduktan sonra sonra serbest bırakıldığı bildirildi.


  CIA ajanı işkenceyi savundu

Amerikan Merkezi Haberalma Teşkilatı’nın (CIA) eski bir mensubu, terör örgütü El Kaide üyelerinin sorgularında işkenceye kadar varan teknikleri uygulamanın gerekli olduğunu savundu.


  Allavi’ye suikast saldırısı

Irak’ın başşehri Bağdat’ta bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda eski Başbakan İyad Allavi’nin de hedef alındığı bildirildi.


  1 Amerikan askeri öldürüldü

Irak’ın kuzeyinde, ABD askerlerini hedef alan bombalı intihar saldırısında, bir ABD askerinin öldüğü, iki askerin yaralandığı bildirildi.


  Irak daimî üslere karşı

Irak, ABD’nin topraklarında daimî askerî üs bulundurmasını istemiyor.


  ABD'de sigara yasağı giderek yayılıyor

ABD'nin New York eyaletinde başlayan bar ve restoranlarda sigara içme yasağı, ülkenin Ortabatı diye adlandırılan eyaletlerinde de hızla yayılıyor.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri