Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Zico: Alex'e teşekkür ediyorum

Avrupa Kupalarında Fenerbahçe'nin en çok gol atan oyuncusu olan Brezilyalı yıldız Alex, CSKA Moskova maçında attığı ve attırdığı gollerle takımına üst turun kapısını açtı.

Fenerbahçe'nin gol yollarındaki en etkili futbolcusu Alex, Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'nda CSKA Moskova ile yapılan son maçta da sahneye çıktı. Alex, sarı-lacivertli takımın, Rus ekibini 3-1 yenerek, tarihinde Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez gruptan çıktığı maçta attığı bir gol ve asistini yaptığı bir golle, takımına büyük bir sevinç yaşattı. Fenerbahçe formasıyla Avrupa kupalarında 9 gole ulaşan Alex, genel sıralamada 12 gollü Tuncay Şanlı'nın ardından ikinci sırada bulunuyor.

İNANILMAZ YETENEĞİ VAR

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, takımın kendi sahasındaki başarısıyla ilgili bir soru üzerine Zico, ''Kendi sahamızdaki maçlarda taraftarımızın bize çok büyük güç verdiğini söyleyebiliriz. Ayrıca bu bir ekip çalışmasıdır. Ekip iyi bir şekilde çalışırsa, bu tip başarıları elde edebilirsiniz. Kendi evimizdeki başarımızda ekip çalışmasının ve taraftarımızın bize verdiği gücün payı var'' diye konuştu. Brezilyalı teknik adam, Alex'ten de övgüyle bahsederken şunları kaydetti: ''Alex ile ilgili söylenebilecek tek şey, ayağa kalkıp ona teşekkür etmek. Onda inanılmaz yetenek var. Yapmamız gereken, onun bu yeteneklerini göstermesinde yardımcı olmak. Bütün futbolcuların önemi var. Alex'in ayrı bir yeteneği var. O da çalışıyor. Çalıştıkça bu başarıları elde ediyor.''

14.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Fenerbahçe tarihe geçti

  Zico: Alex'e teşekkür ediyorum

  İtalyan basını: Tarihî zafer

  Aslantepe'ye ilk harç kondu

  Zoru başardı..


 Son Dakika Haberleri