Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

F.Bahçe, Appiah'ın test sonuçlarını bekliyor

Fenerbahçe Kulübü, sakatlığı bulunan futbolcusu Stephen Appiah hakkında yapılan haberlere tepki gösterdi.

Fenerbahçe Kulübü'nün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, Ganalı futbolcunun tedavisinin sürdüğü ve kendisine uygulanan bazı testlerin sonuçlarının beklendiği bildirilerek, son günlerde basında yer alan haberler hakkında şu ifadelere yer verildi:

''Konunun sağlık gibi hassas bir mesele olmasından dolayı basınımızı Appiah ile ilgili spekülatif haberler yapmamaya davet etmişken, asıl duyarlılık göstermesi gereken kişiler olan hekimlerin olur olmaz yorumlar yapmaları ve bunları basın ile paylaşmaları üzücüdür. Bir süredir bazı hekimlerin konunun detayını bilmeksizin basına verdikleri demeçler kulübümüz ve sporcumuzu rahatsız etmektedir. Dün bir gazetede bazı açıklamaları yer alan Sayın Dr. Mehmet Kurdoğlu'nun dün de başka bir gazetede benzer yorumları bulunmaktadır.

Öncelikle şunun bilinmesi gerekmektedir ki Sayın Kurdoğlu, Fenerbahçe Kulübü ya da Stephen Appiah adına açıklama yapmaya yetkili değildir ve kendisinin açıklamaları hiçbir şekilde kulübümüzü bağlamamaktadır. Ancak Hipokrat Yemini etmiş bir hekimin hastanın rızası olmadan sağlık durumu hakkında üçüncü şahıslara bilgi vermesi üstelik de bunu elinde tüm tetkikler ve sonuçlar olmadan yapması son derece yakışıksız ve etik dışı bir harekettir. Kaldı ki sayın Kurdoğlu, elinde tüm son tetkikler ve sonuçlar olsa dahi bunu hastanın ya da kulübün onayını almadan basına açıklamamalıdır.

Bu nedenle Fenerbahçe Kulübü, sayın Kurdoğlu'nun bu hasta doktor ilişkisine yakışmayan hareketi münasebeti ile Türk Tabipleri Birliği'ne şikayet başvurusunda bulunacaktır. Ayrıca sayın Kurdoğlu'nun bu davranışını sürdürmesi kulübümüz sporcularının sağlık durumları hakkında eksik ve yetersiz bilgiler ile sporcularımız veya kulübümüzün onayı olmadan açıklama ve yorumlar yapması halinde, kendisi hakkında dava açılacağını da kamuoyuna duyururuz.''

07.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  MHK BAŞKANI UYARIYOR

  F.Bahçe, Appiah'ın test sonuçlarını bekliyor

  Trabzonspor'lu Umut yeni yıla 2 golle başladı

  Sivas, Tunus'lu Saidi ile anlaştı

  Linderoth ABD'de tedavi görecek

  Mehmet'in 15 sayısı Jazz'ı kurtaramadı

  Hakan Demir ilk maçını kazandı

  Şansal Büyüka: Suçlu biziz


 Son Dakika Haberleri