Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 06 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

İsrail’den katliama devam

İsrail askerlerinin, Gazze Şeridinin güney kesimine yakın Han Yunus’a zırhlı araçlarla düzenlediği saldırıda çıkan çatışmada bir kız bebek öldü, 2’si çocuk, 3’ü El Fetih’e bağlı El Aksa Şehitleri Tugaylarının elemanı olmak üzere 7 kişi yaralandı.

İsrail askerleri operasyonda, bir İslâmi Cihad liderini de ele geçirdi. Görgü tanıklarının verdiği bilgiye göre askerler, 20-25 kadar zırhlı ciple Han Yunus’un doğu kesiminde, Alkarara bölgesine girdi, İslâmi Cihad’ın askeri kanadı Saraya El Kuds liderlerinden Yusuf Semiri’nin evini kuşattı ve teslim olması çağrısında bulundu. Bölgedeki direnişcilerle askerler arasında çıkan çatışmada, çevredeki evlerden birinde bulunan Emire Ebu Asır adlı 1 aylık bir kız bebek vurularak öldü, bir yaşlı kadınla 2 çocuğun yanısıra, El Fetih’in El Aksa Şehitleri Tugayı’nın 3 direnişcinin de aralarında olduğu toplam 7 kişi yaralandı.

İsrail ordusu özel timlerinin, dün akşam saatlerinde, Gazze Şeridi’nin güneyine yakın Han Yunus’un Karara bölgesinde düzenledikleri operasyonda İslâmi Cihad’ın askeri kanadı Saraya El Kuds liderlerinden Yusuf Semiri’nin öldürüldüğü, İslâmi Cihad tarafından da doğrulandı.

/ KUDÜS

06.03.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Azerî-Ermeni hattında sükûnet bozuldu

  İsrail’den katliama devam

  Amerikalı generalden çok tartışılacak sözler

  McCain adaylığını garantiledi

  Hillary rahat bir nefes aldı

  Abdulkadir Han hastaneye kaldırıldı

  ‘PKK’ya göz yumduk’


 Son Dakika Haberleri