Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 19 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Listemde 170 kişi var

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı görevini yürüten ve 22 Mart'taki Genel Kurul'da başkan adayı olan Adnan Polat, seçime girmek için oluşturacağı listeye girmek isteyen 170 kişinin olduğunu söyledi. Polat, "3-4 hafta sonra lider olacağımıza inanıyorum" diye iddialı konuştu..

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı görevini yürüten ve 22 Mart'taki Genel Kurul'da başkan adayı olan Adnan Polat, Sarı-Kırmızılı Kulübün kongre üyeleriyle toplantılarını sürdürüyor. Polat, Swiss Otel'de ''Her şey Galatasaray İçin Platformu'' üyeleriyle bir araya gelerek sorularını yanıtladı. Adnan Polat, bu sezon öncesinde kadroya ucuz maliyetli gençleri katarken ''işi biraz abarttıklarını'' ifade ederek, ''3 sene de yapacağımız genç oyuncu transferini 1 senede yaptık. Önümüzdeki dönemde yerli ve yabancı tecrübeli oyuncular almak istiyoruz. Yerli olarak kimi almak istediğimi herkes biliyor. Bunları tekrar tekrar söylememe gerek yok'' dedi.Şampiyonlukla ilgili düşüncelerini açıklayan Polat, Fortis Türkiye Kupası'nda yarı final oynayacaklarını belirterek, ''Ligde de 3-4 hafta sonra lider, sezon sonunda şampiyon olacağımıza inanıyorum'' görüşünü ifade etti.

KAVGA ETMEYECEĞİZ

Adnan Polat, ''camiada mektepli-mektepsiz ayrımını kaldırıp birlikteliği sağlayacaklarını'' anlatırken, Galatasaray'ın menfaatlerine ters düşen her şeyle mücadele edeceklerini dile getirdi. ''Doğru neyse onu yapacağız. Memnun olan olur, olmayan olmaz'' diyen Polat, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Bunları yaparken asla Galatasaray örf ve adetleri çerçevesinden dışarı çıkmayacağız. Kesinlikle Hükümet'le, devletimizle iyi ilişkiler içinde bulunacağız. Federasyonla kavga etmeyeceğiz. Diğer kulüplere dostluk elimizi uzatacağız. Ancak onlar bize dost ellerini uzatmazlarsa, bizim gösterdiğimiz iyi niyeti bize göstermezlerse, onlara öbür yanağımızı dönmeyeceğiz.''

40 GÜN GERİSİNDEYİZ

Polat, Aslantepe Projesi'nde programın 40 gün gerisinde olduklarını, bunun sebep olarak da hafriyat sırasında yerin 30 metre altında beton bir tabakanın ortaya çıkmasını gösterdi. Burada çok eskiden bir fabrikanın bulunduğunun belirlendiğini söyleyen Polat, ''Onun kalıntıları inşaatı yavaşlattı. Ama bu planımızı çok aksatmaz. Farz edelim ki stat 2010 yılının Şubat ayında bitti. Biz ara dönemde bu stada geçmeyeceğiz. 2010 Mayıs'ta biter diye düşünüyorum, daha sonra da Galatasaray'a yakışır bir açılış yapacağız'' diye konuştu.

GÜZEL GÜNLER BEKLİYOR

Önlerindeki 2 yıllık süreçte ''çok açılıp saçılmayacaklarını'' da dile getiren Polat, ''Çok can yakacığız, ancak taşlar bu sürede yerine oturacaktır. Bu zorlu dönemden sonra bizi çok daha güzel günlerin bekleyeceğini inanıyorum'' dedi. Adnan Polat, orta vadede antrenman tesislerini Florya'dan Büyükçekmece'ye taşımak isteğini de anlattı.

LİSTEMDE 170 KİŞİ VAR

Polat, seçime girmek için oluşturacağı listeye girmek isteyen 170 kişinin olduğunu söyledi. Bazı kriterleri olduğunu belirten Adnan Polat, ''Bu isimlere Galatasaray'ın şu andaki fotoğrafını gösteriyorum. Para için listeme kimseyi almıyorum, çünkü G.Saray'ın koltukları satılık değil. Ama paranın da önemli faktör olduğu hayatın gerçeği'' şeklinde konuştu. Polat, Mecidiköy'deki Galatasaray Store Çadırı'nın yerine 10 katlı bina yaparak gelir elde etmek istediğini de sözlerine ekledi.

19.03.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Listemde 170 kişi var

  G.Birliği kupada G.Saray'ı ağırlıyor

  Alex'in hayali millî forma

  F.Bahçe Ülker ULEB'de en zorlu sınava çıkıyor

  Bosque'nin parası hazır

  Kosova'ya olimpiyat engeli

  Hidayet'ten 18 sayı

  ‘Yedi Kandilli Avize’


 Son Dakika Haberleri