Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 31 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Chelsea'de Alex-Kezman korkusu

Fenerbahçe ile Chelsea arasında oynanacak Avrupa Şampiyonlar Ligi karşılaşması öncesinde İngiliz basınının iki büyük gazetesi, Alex de Souza ve Mateja Kezman ile ilgili korkularını ortaya koydu.

Times on Sunday gazetesi, Alex de Souza'nın Chelsea için hayatı cehenneme çevirmeye hazırlandığını yazarken, Telegraph on Sunday ise, Mateja Kezman'ın rakip takımı şaşkına çevirmeye hazırlandığını duyurdu.

Times, Fenerbahçe kaptanı Alex'in, Chelsea'yi İstanbul'da nasıl bir atmosferin beklediği sorusunu tek kelimeyle ''cehennem'' diye cevapladığını, Alex'in ''Geçenlerde Carlos'la konuşuyorduk, ikimiz de pek çok ülkede futbol oynadık. İskoçya'da, Brezilya'da ve pek çok Avrupa ülkesinde çok güçlü seyirci kalabalıkları gördük, ama hiçbiri Fenerbahçe seyircisi gibi değildi. Büyük bir gürültü kopartıyorlar, takımlarından vazgeçmiyorlar ve bence dünyanın en iyi taraftarını oluşturuyorlar'' dediğini bildirdi.

Bu duygunun iki taraflı olduğunu, Fenerbahçe ve Türk seyircisinin de Alex'i çok sevdiğini kaydeden gazete, Beşiktaş ve Galatasaray taraftarlarının bile Brezilyalı futbolcuyu Türkiye liglerinin en iyisi olarak gördüklerini yazdı. Alex'in ''aslında çok daha güçlü bir ligde de top koşturabilecek yeteneğe sahibim, ama burada Fenerbahçe'de bana aynı zamanda güven ve inanç aşılıyorlar'' dediğine dikkat çekilen haberde, Chelsea'nin İstanbul'da oynanacak maçta Alex'i etkisiz hale getirmek için peşine bir futbolcu takabileceği belirtildi. Gazete, Alex'in de bu ihtimali kuvvetli gördüğünü yazdı ve ''Sevilla maçında Poulsen, İnter maçında Cambiasso bütün maçı beni takip ederek geçirmişlerdi'' şeklindeki hatırlatmasına yer verdi. The Daily Telegraph gazetesi ise Mateja Kezman'ın, Chelsea için yapacağı tehlikeye dikkat çekti ve Kezman'ın, Chelsea'yi şaşkınaçevirmeye hazırlandığını duyurdu.

31.03.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Chelsea'de Alex-Kezman korkusu

  Alex'ten yabancı madde çağrısı

  Zico: Şampiyonluk için bütün maçları kazanmalıyız

  Sağlam: Sivas karşısında mutlaka 3 puan almalıyız

  Semih: İlk 11'de olmayınca moralim çok bozuluyor

  Güreşçileri umutlu uğurladık

  Villarreal, Madrid'i 3-0 yendi, Nihat Kahveci 2 gol attı

  Sivasspor'un otobüsü Nisan ayında teslim edilecek

  Sağlam'ın yanlışı


 Son Dakika Haberleri