Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 31 Mayıs 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Yapısal reformlar devam etmeli

Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz, yapısal reformların hızla hayata geçirilmesi ve etkin risk yönetiminin tavizsiz uygulanmasının önümüzdeki dönemde de ekonominin küresel çalkantıların olumsuz etkilerinden korunması açısından önem arzettiğini bildirdi.


Karpuz fiyatları üreticiyi üzdü

Türkiye’nin en erkenci turfanda karpuzlarının yetiştiği Adana’nın Yumurtalık ilçesinde, örtü altı karpuz üretiminde hasadın başladığı, ancak piyasa fi

WILO’ya uluslararası iki ödül birden

ANA faaliyet alanı “Su transferi” olan Wilo’nun kontrolsüz pompalara oranla yüzde 80’e varan enerji tasarrufu sağlayan yüksek verimli pompaları, enerj


  Petkim’in devri gerçekleşti

PETKİM Petrokimya Holding A.Ş.’nin yüzde 51 oranındaki kamu hissesinin SocarTurcasInjaz Ortak Girişim Grubuna devrine yönelik satış sözleşmesi dün imzalandı.


  Elektriğe zam kesin, rakam meçhul

ENERJİ ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, elektrik zammı tartışmalarıyla ilgili olarak kendisinin rakam telaffuz etmediğini belirterek, “Çünkü şu anda çalışmalar yapılıyor” dedi.


  Petrol 126 doların altında

ULUSLARARASI piyasalarda geçtiğimiz hafta 135 doların üzerine çıkan petrol fiyatları, ABD Doları’nın değer kazanması üzerine 126 doların altına geriledi.


  Maliye, akaryakıtta vergi indirimine sıcak bakmıyor

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Hasan Köktaş’ın akaryakıt üzerindeki vergi yükünün düşürülmesi talebine Maliye sıcak bakmıyor.


  Türkiye büyürken, yabancı sermaye akacak

DEVLET Bakanı Mehmet Şimşek, doğrudan yabancı sermaye girişinin bu yıl, en kötümser beklentiyle 1213 milyar dolar, en iyimser beklentiyle de 1417 milyar dolar düzeyinde olacağını söyledi.


  Kiler, likör ihalesinde yok

İSTANBUL’UN en önemli arazileri arasında gösterilen eski ‘Likör fabrikası’ için düzenlenen ihalede en yüksek teklifi veren Kiler grubu ihaleden çekildi.


  AKP’den Baykal’a tazminat dâvâsı

AKP, CHP’li Önder Sav’ın hükümet tarafından dinlendiğine ilişkin olarak CHP Genel Başkanı Baykal’ın iddialarını mahkemeye taşıyor. AKP’den, partinin “kişilik haklarına tecavüz niteliğinde, gerçek dışı, haksız ve hukuka aykırı beyan ve isnatlarda bulunduğu” iddiasıyla CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’a 50 bin YTL’lik manevi tazminat dâvâsı açıldı.


  CHP’den Vakit’e suç duyurusu

CHP, parti Genel Sekreteri Önder Sav’ın “dinlenildiği” yönündeki iddialarla ilgili olarak Vakit gazetesine suç duyurusunda bulundu. Dilekçede, Sav ile Merkez Valisi Ali Serindağ arasında, “hiç kimsenin bulunmadığı bir ortamda özel sohbet niteliğinde geçen konuşmanın, gazetenin 26 Mayıs Pazartesi günlü nüshasında aynen yayımlandığı” ifade edildi.


  Yazıcıoğlu ne demek istedi?

Devlet Bakanı Mustafa Said Yazıcıoğlu, Diyanet İşleri Başkanlığının internet sayfasında yer alan bilgilerin zaman içinde yenilenmesi ve gözden geçirilmesi gerektiğini ileri sürerek, “Asırlarca önce yapılan yorumlar din değildir, görüştür, düşüncedir. Bunu din olarak algıladığınız zaman, alıp bugüne getirirsiniz, gülünç ve zor durumlarla karşılaşırsınız” dedi.



 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Kutlu Doğum Haftası Pdf

Bütün haberler

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır