Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 12 Haziran 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Galatasaray yeni hocasını gizliyor

GALATASARAY Kulübü Başkanı Adnan Polat, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen aylık olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda yaptığı konuşmada sessiz ve derinden ilerlediklerini söyledi.

Kamuoyunun merakla beklediği teknik direktör konusunda açıklamalarda bulunan Polat, "Teknik direktörümüzü bugün önce sizlere yani Divan Kurulu'nda açıklamayı arzu ediyorduk ama sözleşme olmadığı için henüz bitmedi. Gönül isterdi ki bugün yeni hocamızı size duyursaydım. Uluslararası tecrübesi olan bir teknik direktörü muhakkak buraya getireceğiz. Kimse endişelenmesin, gençleri iyi yetiştirecek ve Galatasaray yapısına uygun bir teknik direktörü, 1 hafta içinde bitireceğiz. Arkadaşlar hala çalışıyor, belki de iyi haber birazdan gelir" diye konuştu.

AÇIKLARSAK FİYATLARI FIRLIYOR

Transfer edilecek futbolculara da değinen Adnan Polat, 3 tane tecrübeli oyuncu alacaklarını ancak isimleri medyadan gizlemelerinin nedenini menajerlerin fiyat artırımı olduğunu belirtti. Polat; "Futbolcu konusunda çok acele etmiyoruz. Futbolcu menajerleri olayı iyi kullanıyor ve fiyatlar artıyor. Medyadan da saklı tutmamızın nedeni bu. Girişimleri sessiz ve derinden götürmek istiyoruz. Acele edersek çok para çıkacak. İçiniz rahat olsun, iyi transfer ve zamanında transfer yapacağız" dedi. Polat, hedeflerinin şampiyonlar ligi ön eleme maçına iyi hazırlanmak olduğunu belirtirken, "Bizim için hayati önem taşıyan şampiyonlar ligi ön elemesine iyi çıkacağız. teknik direktör ve futbolcular ona göre seçilecek" şeklinde konuştu.

FLORYA'DAN HIZLA TAŞINMALIYIZ

Polat, diğer branşlarda ve özellikle basketbolda, voleybolda güçleneceklerini de yinelerken, Riva ve Büyükçekmece'deki arazileri değerlendirmek istediklerini, Florya'dan bir an önce taşınıp, son derece pahalı bölgeyi kulübe büyük gelir sağlaması için başka projelerle değerlendireceklerini söylerken, "Dünyada hiç bir takım bu kadar değerli bir arazide antrenman yapmıyor. Bizim gayrimenkullerimiz var ama o kadar zengin bir kulüp değiliz. 15 yıldır söylüyoruz, artık icraata geçmemiz lazım. Florya'daki tesislerimiz çok değerli" dedi. Toplantıdan sonra Polat ve yöneticiler tesislerde barbüke partisine katıldı.

12.06.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Kutlu Doğum Haftası Pdf

Bütün haberler

Başlıklar

  Galatasaray yeni hocasını gizliyor

  Fenerbahçe'ye İspanyol boğası

  Beşiktaş'ta kombine kart satışı başlıyor

  Başpehlivana 14 bin YTL ödül

  Beşiktaş İtalya'da oynayan Gökhan İnler'in peşinde

  Vehbi Koç Kupası Koşusu Pazar günü yapılacak

  Avrupa maçları öncesi Sivasspor'da çim şoku

  Trabzonspor gurbetçi futbolculara yöneldi

  Dünyanın en uzun rallisi PeterSburg'da start alıyor

  Türk Telekom Asım Pars'ı renklerine bağladı

  2008'in taraftar formaları Düzce'de dikildi

  Hakeme tokat attı, futbolu bıraktı

  Ayman Trabzon'ı bırakıp, Mısır'da oynamak istiyor

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır