Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Haziran 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Düşen büyüme rakamları yatırımcıyı ürküttü

Uluslararası Yatırımcılar Derneği Başkanı Tahir Uysal, yabancı yatırımcıların politik gelişmeler sebebiyle bir değişikliğe gittiğini söylemenin şu aşamada kolay olmadığını, ancak bunun ilânihaî devam edemeyeceğini, büyüme rakamının ise çok uzun dönem içinde azalmasının doğrudan yatırımcıyı etkileyecek unsurlardan biri olduğunu kaydetti.


Kaçak akaryakıtta vergi kaybı büyük

TBMM Enerji Tabiî Kaynaklar, Bilim ve Teknoloji Komisyonu Üyesi, CHP Adana Milletvekili Tacidar Seyhan, Türkiye’ye yılda 3 milyon ton kaçak akaryakıt

Talep çok, Osmanlı çileği az

ZONGULDAK’IN Ereğli ilçesinde, pembe rengi, aroması ve kokusuyla eşsiz özelliğe sahip Osmanlı çileğinin, bu yıl 1,5 ton civarında üretimi gerçekleştir


  KURU SOĞAN DA ÇİFTÇİYİ ÜZDÜ

Karpuz ve domatesten sonra toplama maliyetini karşılayamayan fiyat teklif edilen kuru soğan da tarlada çürümeye terk edildi.


  Arena'da son günler

PROTON, hafif ticarî aracı olan Arena modeli almayı düşünen kişilerin 13.900.-YTL’lik fiyattan yararlanabilmeleri için son 10 gün.


  Buğdayda rekolte artışı beklentisi

Edirne Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Yorulmaz, yağışların buğdaya iyi geldiğini belirterek, ‘’Buğdayda rekolte artışı bekliyoruz’’ dedi.


  İZODER 15 yaşında

ISI, Su, Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği (İZODER), 15. Kuruluş Yıl dönümü’nü İstanbul Yerebatan Sarnıcı’nda gerçekleştirilen bir törenle kutladı.



 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Gezi Eki Pdf

Bütün haberler

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır