"Gerçekten" haber verir 02 Temmuz 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Anglikan Kilisesi bölünmenin eşiğinde

İNGİLTERE Anglikan Kilisesinde kadınların papaz olarak atanması düşüncesi tartışmalara yol açtı ve kilisenin önemli isimlerinden çok sayıda papaz böyle olursa kiliseden ayrılacağını açıkladı.


İSRAİL KAPATTI, MISIR AÇIYOR

FİLİSTİNLİLER'İN İsrail’in güneyine roket saldırısı düzenlediği, İsrail’in de bu saldırının ardından Gazze Şeridi ile geçiş noktalarını kapattığı bild

İran nükleer müzakereye hazır

İRAN, BM Güvenlik Konseyinin daimi üyeleri ve Almanya’dan oluşan 5 artı 1 ülkeleriyle müzakerelere hazır olduğunu bildirdi.


  Obama, rakibine kara çalan generali affetmedi

ABD'de Demokrat Parti’nin başkan adayı Barack Obama’yı destekleyen emekli general Wesley Clark, Cumhuriyetçi Partinin başkan adayı John McCain’in askeri deneyiminin, savaş pilotu ve ardından savaş esiri olmaktan ibaret bulunduğunu ve bunun, ABD başkanlığı için gerekli liderlik düzeyini sağlamayacağını söyleyince Obama, rakibi McCain’e destek verdi.


  İran, ABD arasında Hürmüz atışması

İRAN'IN ‘’saldırıya uğrarsak Basra Körfezi ve Hürmüz Boğazını kontrol altına alırız’’ açıklamasına ABD’den, ‘’petrol geçiş yolunu kapatma çabasını savaş eylemi olarak değerlendiririz’’ cevabı geldi.


  İsrail, suda bile ırkçılık yapılıyor

İSRAİLLİ, bir insan hakları örgütü, Batı Şeria’nın ağır su sıkıntısıyla karşı karşıya olduğunu belirterek, sorunla ilgili olarak İsrail’i suçladı.


  Abhazya, Gürcistan sınırını kapattı

GÜRCİSTAN’DA n bağımsızlığını ilân eden Abhazya, Gürcistan ile arasındaki sınırı kapattı.


  Afrika zirvesinde gazeteci skandalı

nMISIRDA düzenlenen Afrika Birliği zirvesi sırasında bir İngiliz gazeteci ile Zimbabve Devlet Başkanı Robert Mugabe arasında tartışma çıktı.



 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Gezi Eki Pdf

Bütün haberler

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır