"Gerçekten" haber verir 02 Temmuz 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Aragones'e yılda 4 milyon Avro

AVRUPA Futbol Şampiyonu olan İspanya Milli Takımı'nı bırakarak Fenerbahçe'ye teknik direktör olarak gelecek olan Luis Aragones, Fenerbahçe'nin önerdiği maaş için ''ekonomik olarak geri tepilemez bir teklif'' dedi.

İspanyol ABC gazetesinde bugün yayımlanan demecinde Aragones, röportajı yapan gazetecinin ''Affet beni ama Türkiye biraz delilik gibi geliyor bana'' şeklindeki yorumuna karşılık olarak, ''Neden? Futbol futboldur. Ekonomik olarak geri tepilemez bir teklif. Taraftarının sıcak olduğu büyük bir kulübe gittiğimi biliyorum, ama her yer aynı. Kazanırsan her şey iyi, kaybedersen kötü. Ben güçlüyüm ve güçlü olup teklifler aldığım sürece teknik direktörlük yapacağım. Bu benim işim. Ailem bu maceraya katılmam için beni destekledi'' şeklinde konuştu.

Bu arada ABC gazetesi, Fenerbahçe'nin, Luis Aragones'e sezon başına net 4 milyon Avro'dan 2 yıllık sözleşme teklif ettiğini, ayrıca sonuçlara göre prim verip kendisine ev ve araba tahsis edeceğini iddia etti. İspanyol teknik adamın aynen Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Vicente del Bosque gibi parasını almak için tam garantiye sahip olacağı da ileri sürüldü.

Aragones ile birlikte yardımcı antrenör Jose Armando Ufarte'in de Türkiye'ye gideceği fizik kondisyon çalıştırıcısı Jesus Paredes'in ise kişisel sebeplerden dolayı halen karar vermediği ifade edildi. İspanya'nın kupayı kazanmasından sonra başta futbolcular olmak üzere kalması için baskı yapılan, ancak ayrılma kararını değiştirmeyeceğini açıklayan Aragones'in perşembe günü İstanbul'a gidip, Fenerbahçe ile resmi imzayı atması bekleniyor.

02.07.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Gezi Eki Pdf

Bütün haberler

Başlıklar

  AYTMATOV’A SAYGI GÜNÜ

  Maya belki bu kez tutar

  “İstanbul-u-yorum” 12 Temmuz’a uzatıldı

  Kapadokya’da ödüller sahiplerini buluyor

  İmam hatipli öğrencilerden Ege turu

  F.Bahçe belâlısı MTK ile eşleşti

  Yıldırım: Yeni bir dönem başlıyor

  Aragones'e yılda 4 milyon Avro

  Trabzon'un Almanya programı belli oldu

  Güiza 15 milyon Avro veren kulübe gidecek

  Beşiktaş Avusturya yolcusu

  Thuram sağlık kontrolünd kalp hastası çıktı

  Euro 2008 ve Türkiye

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır