"Gerçekten" haber verir 14 Temmuz 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Otomobil

Yeni Ford 4x4 kurallarını yıkıyor

Ford Otosan düzenlediği basın toplantısında Ford'un SUV crossover segmentindeki ilk aracı olan Ford Kuga'yı tanıttı. Kinetik tasarım dili ile oluşturulan son araç olan Ford Kuga, Ford'un binek otomobil ailesinin bütünüyle yeni bir modeli olma özelliğini de taşıyor.

Ürün geliştirme safhasından başlayarak Ford'un Kuga SUV segmentindeki alışkanlıkları yıkmayı hedeflediğini aktaran Ford Otosan Genel Müdür Baş Yardımcısı Ufuk Güçlü "Şu an pazarda bulunan ve off-road için tasarlanan araçların çoğu asfalt üzerinde kullanılıyor. Buna karşın araçların off road özelliklerini sağlamak adına asfalt performanslarından ödün verildiğini görüyoruz. İşte biz tam bu noktada ayrıcalığımızı ortaya koyuyoruz. Kuga her Ford araçtan beklenen asfaltta üstün sürüş dinamiğini vermek için tasarlandı ve bunun üzerine sürücülerin asfalttan ayrıldığı zamanlarda ihtiyacını tam olarak karşılayabilecek seviyede off-road özellikleri ile donatıldı." şeklinde konuştu.

Ford büyüyen 4X4 pazarına Kuga ile

güçlü bir giriş yapmayı hedefliyor

SUV araçların marka imajına katkısına değinen Satış ve Pazarlama Genel Müdür yardımcısı Aykut Özüner yaptığı konuşmada "2000 yılından bu yana en hızlı büyüyen segmentlerden biri olan bu pazara Kuga ile çok güçlü bir giriş yaptığımıza inanıyoruz. Burada dikkat edilen en önemli nokta her Ford araçta olduğu gibi sürüş dinamikleri oldu. Kuga sınıfında en iyi on road sürüş dinamiklerine sahip ve bu dinamiklerden ödün vermeden de off-road özelliklerini kullanıcılarına sunabiliyor " şeklinde konuştu.

Müşterilerin araç alırken göz önünde bulundurdukları bir diğer kriterin de zengin donanım seviyesi olduğuna dikkat çeken Özüner "Müşterilerimizin bu isteklerine cevap verebilmek adına Kuga'yı 2.0L 136 PS dizel motor, manuel şanzımanla ve oldukça zengin bir donanıma sahip Titanium X paketi ile birlikte pazara sunuyoruz." dedi.

14.07.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Başlıklar

  O, BİR BAŞKA

  Yeni Ford 4x4 kurallarını yıkıyor

  Kendini ıspatlayan Dacia Sandero, Türkiye'de!

  ‘ASİ ŞEHİRLİ’ NISSAN QASHQAI 1.5 lt DİZEL SATIŞA SUNULDU

  KIA'DAN TEMMUZ KAMPANYASI

  HYUNDAI'DEN DÜNYANIN İLK LPG'Lİ HİBRİD OTOMOBİLİ

  SEAT'TA FIRSATLAR DEVAM EDİYOR!

  FIAT YAZ ŞENLİĞİ TEMMUZDA TAM GAZ

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır | Site yöneticisi | Editör