"Gerçekten" haber verir 22 Ağustos 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Yolcu dolu belediye otobüsü kıl payı kurtuldu

Patlamaya tanık olan 35 DHT 08 plakalı belediye otobüsünün şoförü Ramazan Özdemircan, olayın, aracının 25-30 metre önünde meydana geldiğini anlattı.


3'Ü ASKER, 7'Sİ POLİS, 16 YARALI

İzmir'in Konak ilçesinde park halindeki otomobile yerleştirilen patlayıcının, polisleri taşıyan midibüs ile orduevine ait otomobilin Yeşillik Caddesin

Yüksekova'da askerlik şubesine roketli saldırı

HAKKARİ'NİN Yüksekova ilçesindeki askerlik şubesine, terör örgütü PKK mensuplarınca roketli saldırı düzenlendi.


  Niğde'de, iş yerinin önüne ses bombası konuldu

NİĞDE'NİN Bor ilçesinde, bir iş yerinin önüne konulan, ses bombasının patlaması sonucu maddi hasar oluştu.


  Soylu: Erbakan’a af doğru karar

DP Genel Başkanı Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanı Gül’ün Erbakan’ı affetmesinin doğru olduğunu belirterek, “Keşke bu gecikmemiş olsaydı” dedi.


  Kazada ölenlerin 22’si çocuk

İspanya’nın başkenti Madrid’deki Barajas Havaalanında meydana gelen uçak kazası sonrası açıklanan yolcu listesinde 2’si bebek toplam 22 çocuk bulunuyor.


  İnternetten ilaç almayın

ERDOĞAN Çolak, yaptığı yazılı açıklamada, ilaçların ağrıların dindirilmesi, zihnin ve bedenin normal dışı durumlarının düzeltilmesi ve denetim altında tutulması için kullanıldığını, reçeteyle verilen bir ilacın hekim tarafından özel olarak yazılması gerektiğini belirtti.


  Cindoruk: Erbakan’a af doğru

CUMHURBAŞKANI Abdullah Gül tarafından ‘’sürekli hastalık’’ nedeniyle ‘’kayıp trilyon’’ davasından aldığı ev hapsi cezası 19 Ağustosta kaldırılan kapatılan Refah Partisinin eski Genel Başkanı Necmettin Erbakan’ı Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Altınoluk beldesindeki yazlığında ilk ziyaret eden kişi, eski TBMM başkanlarından Hüsamettin Cindoruk oldu.


  Memur 5+5’lik zam istiyor

Hükümetle memur sendikaları arasında yürütülen toplu görüşmelerin ikinci turu başladı.


  TÜRKİYE’DE DP'YE İHTİYAÇ VAR

DEMOKRAT Parti’nin Türkiye’nin her yerinde kongre takvimi işliyor.


  Silâhlı Kuvvetlerde devir teslim heyecanı

GENELKURMAY Başkanlığında 28 Ağustos Perşembe, Kara Kuvvetleri Komutanlığında 27 Ağustos Çarşamba, Jandarma Genel Komutanlığında da 26 Ağustos Salı günü devir teslim törenleri düzenlenecek.


  18 bin yeni öğretmen atandı

MİLLİ Eğitim Bakanlığı (MEB), sözleşmeli ve kadrolu toplam 18 bin 18 öğretmen atadı. Öğretmen atamaları dolayısıyla MEB Başöğretmen Salonu’nda tören düzenlendi.


  İrfan’a Sabancı’dan destek

Sabanci Vakfi, Hakkâri, Hacı Tepe’de yıllarca çobanlık yapan ve doktorsuzluktan dolayı sağ kolunu kaybeden İrfan Töreci’ye eğitim bursu verecek.


  İhlas Koleji’nden büyük başarı

2006 ve 2007 Yılında ÖSYM’nin açıkladığı verilere göre ÖSS Türkiye birincisi olan İhlas Koleji, bu yıl da ÖSS’ye yerleştirmede büyük başarı gösterdi.


  Otoyol projelerinden vazgeçemeyiz

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, İstanbul-İzmir ve İzmir-Ankara arasında devam eden bölünmüş yol projeleri nedeniyle otoyol projelerinden vazgeçmenin söz konusu olmadığını belirterek, ‘’’Bizim bölünmüş yol projesinde amacımız, artan trafik hacmini dikkate alarak yol alt yapısını, yol geometrisini iyileştirmek’’ dedi.


  Fikri Sağlar'a takipsizlik

FİKRİ Sağlar hakkında, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt’ın, kendisine açtığı manevi tazminat davasının duruşma tarihinin öne alınması talebine ilişkin sarf ettiği sözler nedeniyle başlatılan soruşturmada, ‘’kovuşturmaya yer olmadığına’’ karar verildi.


  Damla sulama yaygınlaşıyor

Anadolu Teknik Elemanları Derneği’nin Avrupa Birliği hibesiyle hazırladığı proje sayesinde 980 çiftçi, faydalarını öğrendiği damla sulama sistemini tarlalarında uygulamaya başladı.


  Hamsi avına ve taşımasına sınırlama

TARIM ve Köyişleri Bakanlığı, hamside av süresini uzatmak üzere, tekne boylarına göre avlanma sınırı getirdi.


  Baz istasyonuna mahalleli tepkisi

ÇORUM’DA bir cami bahçesine kurulmak istenen baz istasyonunu kiraladıkları vinçle söktürmek isteyen mahalle sakinlerine polis müdahale etti.


  Avrupalı gençler, Diyarbakır’ın kültürünü yaşayacak

AVRUPA Birliği Eğitim ve Gençlik Programlarının Eylem Ortaklık Kurma Faaliyetleri başlığı altında kabul edilen “Medeniyetlerin Beşiği Diyarbakır’da Demokrasi Günleri” adlı proje hayata geçiyor.


  Yangınzedelere 1 milyon YTL yardım

MERSİN’İN Gülnar İlçesi Kaymakamı Mehmet Yıldırım, 7 Temmuz tarihinde meydana gelen ve yaklaşık 5 bin hektar alanda etkili olan orman yangınında zarar gören vatandaşlar için bu güne kadar yaklaşık 1 milyon YTL yardımda bulunulduğunu bildirdi.


  Domatesler, hayır kurumuna bağışlandı

SEYDİŞEHİR’DE, kamyonete yüklediği domatesleri satmak için Antalya’ya götürürken trafik kazasında hayatını kaybeden İlhami Türkoğlu’nun yakınları, domatesleri bir hayır kurumuna bağışladı.


  Söke Ovası'nda pamuk hasadı başladı

SÖKE ovasında sezonun ilk pamuk hasadı yapıldı. Türkiye’nin çok kaliteli pamuklarının yetiştirildiği Söke’de çiftçiler, bu sezon umutlu.


  Havalimanında 11 saat bekleyen yolcular isyan etti

İZMİR Adnan Menderes Havalimanı’nda 11 saatlik rötar gerginliği yaşandı. Onur Havayolları’nın Fransa’ya saat 17.15’te hareket etmesi gerekin uçak, 02.10’da havalandı. Havalimanında yaklaşık 11 saat beklemek zorunda kalan yolcular duruma isyan etti.


  Su tasarrufu fotoğraflarla anlatılıyor

KONYA Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KOSKİ) Genel Müdürlüğü, su tasarrufunun önemine dikkat çekmek için “Su gibi aziz ol” adlı fotoğraf sergisi açtı.


  Bayan hâfızlar Tavşanlı’da yarışacak

DİYANET İşleri Başkanlığının, kız Kur’ân Kursu öğrencileri arasında düzenlediği ‘’Bayanlar Hafızlık Türkiye Birinciliği Yarışması’’, Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde yapılacak.


  Ramazan öncesi vatandaşlara yardım

ŞIRNAK Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 4 bin 845 aileye 1 milyon 75 bin 572 YTL değerinde kuru gıda dağıtımı yapıldı.


  Sakarya’da 3 camide hatimle teravih namazı kılınacak

SAKARYA Müftüsü Sinan Cihan, Ramazan ayında 3 camide hatimle teravih namazı kılınacağını söyledi.


  Nilüfer’de Ramazan hazırlığı başladı

RAMAZAN ayı, Bursa’nın merkez Nilüfer liçesinde nostalji rüzgarıyla karşılanacak.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır