"Gerçekten" haber verir 06 Ekim 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.
 

Trafik kazaları yüzde 17 azaldı

CUMHURBAŞKANLIĞI HİMAYELERİNDE BAŞLATILAN "TRAFİKTE DİKKAT 10 BİN HAYAT" ADLI SOSYAL SORUMLULUK GİRİŞİMİ, KAMUOYUNA TANITILDIĞI 5 AYDA DİKKAT ÇEKİCİ ÇALIŞMALARA İMZA ATTI.

ÜLKEMİZ karayollarında yaşanan trafik kazalarında her yıl 10 bin insan vefat ediyor. Bu gidişe dur demek için Cumhurbaşkanlığı himayelerinde başlatılan "Trafikte Dikkat 10 Bin Hayat" adlı sosyal sorumluluk girişimi, kamuoyuna tanıtıldığı 5 ayda dikkat çekici çalışmalara imza attı. Kavşaklardan benzin istasyonlarına gümrük kapılarından otobüslere kadar Türkiye'nin birçok noktası proje afişleriyle donatılarak, kamuoyunun "dikkati" projeye çekildi. Emniyet Genel Müdürlüğü'nde yapılan açıklamaya göre 2008 yılının ilk 7 ayında geçen yılın aynı dönemine göre trafik kazaları yüzde 16.4 oranında azaldı. Kazalarda ölü sayısındaki yüzde 15.8 azalma ise, projenin "10 bin hayatı yaşatmak" hedefinde umut veren bir gelişme olarak değerlendiriliyor. Projenin İnternet sitesi www.trafiktedikkat10binhayat.com, hem bilgilendirici bir rehber hem de vatandaşlardan trafik güvenliği konusunda gelen teklifleri toplayan bir havuz niteliği taşıyor.

HYUNDAI i20, PARİS'LE BERABER İSTANBUL AUTO SHOW'DA

Hyundai'nİn 10-19 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan İstanbul Auto Show 2008 - 12. Uluslararası Otomobil Fuarı'ndaki en büyük sürprizi, gelecek hafta kapılarını açacak olan Paris Otomobil Fuarı'nda dünyaya tanıtımı yapılacak olan i20 olacak. Hyundai'nin B-segmenti'ndeki yeni modeli i20, böylece Paris Fuarı'yla eşzamanlı olarak Türk tüketicisinin karşısına çıkmış olacak. Fuarın yıldızı olacak i20'nin yanı sıra Hyundai'nin bu yıl Mart ayında gerçekleştirilen Cenevre Otomobil Fuarı'nda ilk kez tanıttığı dikkat çekici "i-mode" konsepti de, Auto Show'da Türk tüketicisiyle buluşmak üzere gün sayıyor. Hyundai i20 ve i-mode konseptiyle birlikte fuardaki standda yeni satışa sunulan i10, Sonata, Matrix, Grandeur, Tucson ve Santa Fe ile birlikte Hyundai'nin model yelpazesinde bulunan Accent Era, Getz, i30, Coupe FX ve H-1 VIP Van modelleri de tanıtılacak. Ayrıca Hyundai, bütün modellerinde Auto Show 2008 boyunca özel indirimli tüketici kredisi imkânı da sunacak.

06.10.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Başlıklar

  Trafik kazaları yüzde 17 azaldı

  BURSALI FİAT FİORİNO, "2009 YILININ TİCARÎ ARACI" SEÇİLDİ!

  SUZUKİ AUTOSHOW'DA İDDİALI

  DACİA, İSTANBUL AUTOSHOW'DA

  NISSAN'IN AUTOSHOW FUARINDAKİ SÜRPRİZİ "GT-R"

  PEUGEOT BİPPER, "VAN OF THE YEAR 2009" SEÇİLDİ

  PEUGEOT BİPPER, "VAN OF THE YEAR 2009" SEÇİLDİ

  PEUGEOT'DAN 1 ADET 207 RC LE MANS KAZANMA ŞANSI

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır