"Gerçekten" haber verir 09 Ekim 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.
 

Otomobil sevenler Auto Show’da buluşuyor

Her sektörde olduğu gibi otomobil sektöründe de firmalar yılda bir kez bir araya gelerek hem iş hacmini arttırmayı planlar, hem de yeni modellerini görücüye çıkarırlar.



KIA 2 yeni model ile görücüye çıkıyor

Cee'd ailesinin en son üyesi Kia cee'd Sportwagon ve Kia'nın C Sedan segmentinde ki en son kozu Kia Forte. Her iki araç da çok kısa süre sonra ülkemizde satışa sunulacak.



Proton, 5 modeli ile fuara katılıyor

2008 Auto Show fuarında Ulumotor-Proton olarak, 5 ayrı model sergilenecek.



Skoda tüm hatlarıyla Auto Show’da

Skoda'nIn, Autoshow 2008'deki büyük sürprizi markanın "Arniral Gemisi" konumundaki yeni Superb'in Türkiye lansmanına sahne olacak.



Ford’un İstanbul Show’u

Autoshow İstanbul'da küçük otomobilleri ile büyük heyecan oluşturan Ford Otosan, bu heyecanı Autoshow'a özel açıkladığı fiyatlarla tüm Türkiye'ye taşıyor.



Auto Show'a Opel çıkartması

OPEL'İN yeni modeli In-signia Opel standının yanı sıra özel bir Insignia standında teşhir edilecek.



500 Alfa 8C Spider’den biri İstanbul’da

İtalyan otomobil üreticisi Alfa Romeo'nun sadece 500 adet ürettiği üstü açık süper spor otomobili 450 HP'lik Alfa 8C Spider, 10 Ekim'den itibaren kapılarını ziyaretçilerine açacak 2008 Autoshow Fuarı kapsamında sergilenmek üzere yerini almaya hazırlanıyor.



Honda yine çevreci

Honda, fuarda bu yıl yeni City'nin Avrupa prömiyerini gerçekleştirirken aynı zamanda tamamen yenilenen Jazz'ı da fuar alanında sergileyecek.



Mazda’nın yeni sürprizi: Kazamai

Mazda'nIn Türkiye Ulusal Satış Ofisi, bu yıl 12'incisi düzenlenecek olan İstanbul Auto Show Fuarı'nda büyük bir sürprize hazırlanıyor.



Nissan’dan özel kampanya

Auto Show Fuarı 4. Holde; Micra, Note, Qashqai, Qashqai+2, X-Trail, Pathfinder, Patrol, Murano ve 350Z Roadster'dan oluşan tüm binek araç gamını sergileyece olan Nissan, fuar süresince bir Nissan sahibi olmak isteyenlere özel koşullar sunacak.



 
GAZETE 1.SAYFA

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır