"Gerçekten" haber verir 24 Kasım 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Babalar ne ister?

BİR ZAMANLARIN BURMA BİLEZİĞİ TABİR EDİLEN TOROSLAR ARTIK YERİNİ DACİA LOGAN MCV'YE BIRAKTI. GÜNÜMÜZ KONFORUYLA YENİLENEN MCV, FONKSİYONERLİĞİ VE TASARIMI İLE ŞİMDİLERDE BABALARIN BURMA BİLEZİĞİNİ TEMSİL EDİYOR.

Şu an piyasalarda en çok konuşulan mevzuların başında kriz gelmekte. Otomobil sektörü de bu krizden maalesef ciddî mânâda etkilendi. Yalnız bu ortamda ihtiyaçların hiç bitmediği hayatımızda otomobil ihtiyacımızı karşılamak için; alırken, kullanırken, hatta satarken de kâr edilebilecek modeller tercih edilmekte. Bir zamanların burma bileziği addedilen Toroslar artık yerini Dacia Logan MCV'ye bıraktı. Günümüz konforuyla yenilenen MCV, işlevselliği ve tasarımı ile şimdilerde babaların burma bileziğini temsil ediyor. Logan'ın Doğu Avrupa ve Orta Asya'daki satış başarısı Dacia'yı cesaretlendirerek aynı platform üzerine daha iddialı bir araç tasarlamaya kadar sürükledi. Logan MCV, hem tasarımı hem motor seçenekleri ile Anadolu'da ciddî rağbet görmekte. Görünümü bir station wagon ile MPV arasında olan Logan MCV, boyutları göz önüne alındığında kompakt sınıf bir binek otomobilden farksız. Oldukça sade bir tasarıma sahip olan araç, çizgileri ile kendine özgü bir karaktere sahip. Ön tarafı sedan kardeşi Logan'la tamamen aynı olan Logan MCV arkaya doğru ilerledikçe farklılığını arttırıyor. Arka kısmında dik stop lambaları aracın tasarımını belirlerken tavan rayları ise Logan MCV'nin işlevselliğine işaret eden bir ayrıntı. Çift parçalı asimetrik açılan bagaj kapıları yükleme kolaylığı sağlaması açısından Logan MCV'nin artılarına ekleniyor. Logan MCV'nin iç mekânı eski Renault kullanıcılarının aşina olduğu özelliklere sahip. Sinyal ve silecek kolları, vites topuzu ve havalandırma çıkışları Logan MCV'nin bilinen ayrıntılarından olurken ön konsolda klima kumandalarının üzerine konumlandırılmış elektrikli cam açma-kapama tuşları biraz oldukça maziyi hatırlattı. Oldukça sade olan ön konsol ve gösterge paneli aerodinamik açıdan çok iyi olduğu söylenebilir. Üst donanım paketine ek olarak, 2 havayastığı ve ABS'nin bulunduğu güvenlik paketi MCV'de gelinen noktayı gösteriyor.

[email protected]

ESAD SİVRİ

24.11.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
Ufo ısıtıcılar, infrared ısıtıcı, kumtel ısıtıcılar.
GAZETE 1.SAYFA

Başlıklar

  Babalar ne ister?

  PARANIZ CEBİNİZDE KALSIN

  KIA'DA KAMPANYALAR HIZ KESMİYOR…

  HYUNDAI'NİN SPORA DESTEĞİ DEVAM EDİYOR

  YILIN OTOMOBİLİ OPEL INSİGNİA

  FİAT'TAN CAZİP KASIM FIRSATLARI!

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır