"Gerçekten" haber verir 04 Aralık 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Güven ortamı oluşturulamadı

Dünya ve Türkiye ekonomisinin zor bir dönemden geçtiğini ve dünyanın son 100 yılın en derin krizlerinden birini yaşadığını anlatan Koç Holding CEO’su Dr. Bülent Bulgurlu, küresel bazda açıklanan paketlere ve alınan tedbirlere rağmen, güven ortamının oluşturulamadığını kaydetti.

KOÇ Holding Üst Yöneticisi (CEO) Dr. Bülent Bulgurlu, küresel bazda açıklanan paketler, alınan tedbirlere karşın, güven ortamının oluşturulamadığını söyledi. Koç Holding CEO’su Dr. Bülent Bulgurlu, yaptığı açıklamada, krizin dünya ve Türkiye ekonomisi üzerindeki etkilerini değerlendirdi. Dünya ve Türkiye ekonomisinin zor bir dönemden geçtiğini ve dünyanın son 100 yılın en derin krizlerinden birisini yaşadığını anlatan Bulgurlu, küresel bazda açıklanan paketler, alınan tedbirlere karşın, güven ortamının oluşturulamadığını kaydetti. Tüketici güven endekslerinin düşmeye devam ettiğine dikkati çeken Bulgurlu, Türkiye’de 2007 yılında hissedilmeye başlayan yavaşlamanın bu yıl kendini tam olarak gösterdiğini, 2008’in ikinci çeyreğinde ekonominin sadece yüzde 1,9 büyüdüğünü, henüz 3. çeyreğin açıklanmadığını, beklentilerin üçüncü çeyrekte büyüme olmayacağı, hatta küçülme olabileceği yönünde olduğunu dile getirdi.

04.12.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
Ufo ısıtıcılar, infrared ısıtıcı, kumtel ısıtıcılar.
GAZETE 1.SAYFA

Başlıklar

  Çözüm sıfır faiz

  Güven ortamı oluşturulamadı

  Maaşlar artsın KDV insin

  SGK’dan prim borcu uyarısı

  Bayramlıklar elde kaldı

  Türkiye’ye kahvaltılı tanıtım

  Doğalgaz fiyatlarında indirim Ocak’ta

  OPEC üretim miktarını azaltacak

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır