"Gerçekten" haber verir 04 Aralık 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Trabzon’un şampiyon olmasını istiyorum

BorussIa Dortmund takımında forma giyen Nuri Şahin, Galatasaray’a karşı bir sempatisinin olduğunu ifade ederek bu yıl Tranzonspor’un şampiyon olmasını istediğini söyledi.

A Milli Futbol Takım ve Borussia Dortmund´un yıldız oyuncusu Nuri Şahin, Dortmund Muhtaç Çocuklara Yardım Vakfı yararına düzenlenen imza saatinde hayranlarıyla bir araya geldi. Dortmund Signal Iduna Park Stadyumu’nda düzenlenen imza saatinde Nuri Şahin yoğun ilgi gördü. Muhtaç çocuklar yararına satılan Borussia Dortmund’un takvim ve toplarını imzalayan yıldız oyuncu, Türkiye’de futbol oynamayı düşünmediğini belirtti. Gönlünde yatan bir kulüp olmadığını belirten Nuri Şahin, “Ama Galatasaray’a karşı bir sempatim var. Bu benim küçük olduğum dönemde UEFA Kupası’nı kazanmasından geliyor. Şu anda ben Galatasaraylıyım, Fenerliyim, Beşiktaşlıyım diye hiç bir şey yok. Ama bu sene kimi tutuyorsunuz derseniz. Ben bu sene Trabzonspor’un şampiyon olmasını istiyorum, ama gönlümde yatan bir takım yok” diye konuştu. Bir gazetecinin İspanya maçında oynamak ister misiniz? şeklindeki sorusunu Şahin, “Kim istemez” diye cevapladı. Türkiye’nin durumunu değerlendiren başarılı futbolcu, “İspanya maçından sonra belli olacak. İki maç çok önemli. Bu maçlardan da dört puanla çıkarsak yolumuzun açık olacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu. Türkiye’ye gitmeyi düşünmediğini dile getiren Şahin, “Daha doğrusu kulubümden ayrılmayı düşünmüyorum. Son üç haftadır ilk onbirde oynuyorum hocamla da hiçbir problemim yok. İyi de oynadığımı düşünüyorum.” ifadelerini kullandı. BEŞİKTAŞ’LA GÖRÜŞMEDİM Beşiktaşla görüşmediğini belirten Şahin, “Bunlar geride kaldı. Ama ben hiç bir görüşme yapmadım. Menajerimle konuşuldu. Herhangi bir anlaşma olmadı. Ben önüme bakıyorum. Benimde kendime göre hedeflerim var. O kadar uçuk bir hayat düşünmüyorum. Hedeflerimi kendime saklıyorum. Bu doğrultuda çalışıyorum.” açıklamasını yaptı.

04.12.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
Ufo ısıtıcılar, infrared ısıtıcı, kumtel ısıtıcılar.
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Kupa’yı Arsenal’den daha fazla istemiştik

  Trabzon’un şampiyon olmasını istiyorum

  BJK’lı Tello: Takım üzerinde şampiyonluk baskısı var

  Zico’lu Bunyodkor, Galatasaray’ı solladı

  Mehmet Okur’dan 9 sayı

  Ampute futbol takımı sayısı 13 oldu

  Gaziantepspor: Nazara geldik

  Fener, Denizli'ye bileniyor

  Konyaspor: Tek çıkış yolu Bursa galibiyeti

  Anderlecht, Gökhan Zan ile ilgileniyor

  Antalyaspor: Tek düşüncemiz galibiyet

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır