"Gerçekten" haber verir 18 Aralık 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Haberler

AİHM karnemiz zayıfla dolu

AİHM’de açılan dâvâlar, Türkiye’nin hem itibarının zedelenmesine, hem de maddî zarara uğramasına yol açıyor. AİHM’in Türkiye aleyhine verdiği bin 606 karar da bu konudaki imaja olumsuz yansıyor. Mahkeme, 869 başvuruyu ise dostane çözümle sonuçlandırdı.


Dağdaki de gelsin, oyunu kullansın

Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, terör örgütü PKK üyelerinin, seçmen yazıldığı iddialarına, ‘’Eğer bu kişi terörist de olsa, dağda da olsa, Türkiye Cum

360 DERECE MEDİNE

İSTANBULLU fotoğraf sanatçısı Orhan Durgut’un aralarında 23.5 metre boyundaki şehrin 360 derecelik görünümünü yansıtan çalışmasının da yer aldığı şehi


  Güngören bombacıları için müebbet istendi


  Hurşit Tolon, Cerrahpaşa’da sağlık kontrolünden geçirildi


  Leyla Zana zorla mahkemeye getirilecek


  “Neşter-1” davası sil baştan


  Köstepen, Yeni Asya İzmir Temsilciliğini ziyaret etti

Demokrat Parti (DP) Konak İlçe Başkanlığı, yerel seçimlere hazırlık çalışmalarını kendi tabirleriyle‘hayırlı bir başlangıç olması’ temennisiyle Yeni Asya Medya Grup İzmir Temsilciliğini ziyaret ederek başlattı.


  AB ile 2 fasılda daha müzakereler başlıyor

AB üyelik sürecine eş zamanlı başlamalarına rağmen bugüne dek açılan fasıl sayısında Hırvatistan’ın hayli gerisinde kalan Türkiye, ilk kez yarın Hükümetler Arası Konferansta Hırvatistan’dan daha fazla fasılda müzakereleri başlatacak.


   Memurluk için tercihler 24 Aralık’ta başlıyor

ADALET Bakanı Mehmet Ali Şahin’in açıkladığı yeni memur alımı için tercihlerin 24 Aralık’ta başlayacağı belirtildi.


  “Doğalgaz taksitle satılsın”

MHPKaraman Milletvekili Hasan Çalış, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler’e, ‘’Doğalgaz satışında taksit yapmayı düşünüyor musunuz?’’ diye sordu.


  Anaokulunda bilgisayarlı eğitim

ÇOCUKLARIN EĞİTİMİNE DESTEK VERMEK VE BİLGİ TEKNOLOJİSİYLE TANIŞTIRMAK AMACIYLA ANKARA VE İSTANBUL’DA AZ GELİŞMİŞ YERLERDEKİ 25 ANAOKULUNDA ‘’BİLGİ TEKNOLOJİSİ ÜNİTESİ’’ OLUŞTURULACAK.


  Hakkari’de Zap Deresi dondu

Doğu Anadolu Bölgesi’nde etkisini sürdüren soğuk hava sebebiyle Hakkari’deki Zap Deresi kısmen dondu.


  ‘Hemzemin’lerde kurallara uyulsun!

Türkİye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğü (TCDD), hemzemin geçitlerdeki kazaları önlemek amacıyla yeni yönteme başvuruyor.


  Türk hekime uluslararası ödül

İzmİr Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları ve Baş Boyun Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Murat Songu, ‘’Orta Kulak Basıncının Düzenlenmesinin Nöronal Kontrol Mekanizmaları’’ başlıklı çalışmasıyla, dünyadaki en itibarlı kulak-burun-boğaz topluluğu ödülü olan Politzer Ödülünü aldı.


  Üsküdar’da camide yangın

Üsküdar’dakİ bir camide çıkan yangın küçük çapta hasara sebep oldu. Edinilen bilgiye göre, Küçükçamlıca Üçpınarlar Caddesi Bodrumi Rumi Sokak’taki Kotku Camisinin müezzin odasında önce gün akşam saatlerinde henüz belirlenemeyen sebeple yangın çıktı.


  YÖK Genel Kurulu toplanıyor

YÖK Genel Kurulu bugün toplanacak. YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan’ın başkanlığında saat 10.30’da başlayacak toplantıda, mesleki ve teknik eğitime ilişkin çalışmalar ele alınacak.


  İÜ’de YÖK’e bildirilecek 6 adayın ismi belirlendi

stanbul Üniversitesi (İÜ) Rektörlüğü için yarışan 14 adaydan YÖK’e bildirilecek 6’sının ismi belirlendi.İÜ’den yapılan yazılı açıklamaya göre, Fen Fakültesi Ord. Prof. Dr. Cemil Bilsel Konferans Salonu’nda önceki gün yapılan seçimde, yardımcı doçent, doçent ve profesörlerden oluşan 2 bin 523 öğretim üyesinden 2 bin 378’i 6 sandıkta oy kullandı.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır