21 Temmuz 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Dergilerimiz

Haberler

RAMAZAN HEDİYELERİNİZ HAZIR

Yenİ Asya’nIn, Ramazan ayında okuyucularına hediye edeceği “100 Soruda Ramazan Orucu,” “Ramazan, İktisat, Şükür Risaleleri,” “100 Soruda Zekât” kitaplarının baskısı sürüyor.

Yeni Asya A.Ş. Matbaa Sorumlusu Said Aydın, kampanya ile ilgili yaptığı açıklamada, Ramazan’ın ilk Cuma'sında “100 Soruda Ramazan Orucu” adlı kitabın, ikinci Cuma'da Bediüzzaman Said Nursi’nin telif ettiği “Ramazan, İktisat, Şükür Risaleleri” eserinin, üçüncü Cuma'da ise “100 Soruda Zekât” eserinin verileceğini belirterek, sözkonusu kitaplarda Ramazan ve orucun hikmetine dair birbirinden değerli bilgilerin yer aldığını kaydetti.

Promosyon hazırlıklarına, ilk baskıları yapıp bir an önce Anadolu’daki temsilciliklere gönderebilmek için erkenden başladıklarını belirten Said Aydın, kitapların ilk 50’şer binlik baskılarını bitirdiklerini sözlerine ekledi. Şu an ilk üç kitabın iç baskılarının bittiğini ve kapaklarının basıldığını, ciltlenme aşamasına girdiklerini söyleyen Aydın, “Bu hafta sonuna kadar bütün ciltler formalanarak hazır hâle gelecek” dedi.

Kampanya kitaplarının herkese zamanında yetişmesini sağlamak için geceli gündüzlü olarak, vardiyalı olarak çalıştıklarını; normalde durgun geçen yaz döneminde, yıllık izinleri erteleyerek, ilk baskıları yetiştirmeye çalıştıklarını belirten Aydın, “İlk parti kitap-larımız önümüzdeki hafta hazır olacak” dedi.

Ramazan’ın ilk Cuması ilk kitap olan “100 Soruda Ramazan Orucu”nun abonelere verileceğini bildiren Aydın, ikinci ve üçüncü kitapların da birer haftalık periyotlarla Cuma günleri verileceğini söyledi. Süleyman Kösmene’nin yazdığı “100 Soruda Ramazan Orucu” adlı kitabın, oruç hakkında her zaman merak konusu olan yüz genel soruya çok güzel ve doyurucu cevaplar verdiğini ifade eden Said Aydın, “100 Soruda Zekât” kitabında da zekâtla ilgili bilinmesi gereken her türlü bilginin bulunduğunu belirtti. Aydın bütün personelin böyle bir hizmette istihdam edilmenin mutluluğunu yaşadığını da sözlerine ekledi.

21.07.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  TOLON, AYGÜN, PAKSÜT, BALBAY, SAÇAN...

  3. İddianame 1454 sayfa

  Sigara yasağının faydası 50 yıl sonra anlaşılacak

  e-posta ile koku

  RAMAZAN HEDİYELERİNİZ HAZIR

  Her yıl bin kişi boğuluyor

  AKP krizi iyi yönetemiyor

  İpek yolu dijitalleşiyor

  Apollo-11 ekibi Washington’da buluştu

  Diş çürüğü kalp krizi sebebi

  2. ‘’Ergenekon’’ davası için iki ayrı grup açıklama yaptı

  Albay Temizöz’ün ilk duruşması 11 Eylül’de

  Ahıska Türkleri için süre uzatıldı

  Kıbrıs'ta barış için, Türkiye’nin garantisi şart

  Kıdem tazminatı tartışması

  El Aksa yayını 300 milyon kişiye ulaştı

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.