26 Eylül 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

BEKO 2010'A SPONSOR OLDU

TÜRKİYE'NİN ev sahipliği yapacağı ve 28 Ağustos-12 Eylül 2010 tarihleri arasında gerçekleştirilecek FIBA 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'na Beko sponsor oldu.

FIBA Genel Sekreteri Patrick Baumann, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Aka Gündüz Özdemir ve Arçelik A.Ş. Genel Müdürü Levent Çakıroğlu'nun katılımıyla sponsorluk anlaşması imzalandı. Toplantıda konuşan Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, 2010 yılında Türkiye'de düzenlenecek Dünya Basketbol Şampiyonası'nın ülke spor tarihinin bu zamana kadar yapılacak en önemli organizasyonu olduğunu söyledi. Demirel, şampiyonada birçok yıldız oyuncunun ve 24 başarılı ülkenin Dünya şampiyonu olmak için yarışacağını belirtti. Başkan Demirel, 2001 Avrupa Şampiyonası'nın Türkiye'de yapıldığı ve şimdi de bir Dünya Şampiyonası'nın organize edildiği, bu organizasyondaki başarı hedefinin ne olduğu yönündeki soruyu ise şu şekilde cevapladı:

''2001 Avrupa Şampiyonası coşkunun yaşandığı bir süreç oldu. Biz finalde Sırbistan-Karadağ'a yenilerek ikinci olmuştuk. En büyük başarımız o oldu. Dünya Şampiyonalarında ise en büyük başarımız 6.'lık oldu. Türkiye'de organize edilecek organizasyonda bunun üstündeki her derece başarıdır. Ama hedefimiz 5. olmak değil. Daha üst sıralarda yer almak. ABD gibi güçlü bir basketbol ülkesinin yanı sıra İspanya da çok güçlü gelecek. Ev sahipliği yapacağımız Dünya Basketbol Şampiyonası'nda eksik oyuncularımızın katılımıyla en iyi dereceyi yapmak istiyoruz. Arkamıza alacağımız büyük destekle en iyi dereceyi yapmaya çalışacağız.'' Dünya Basketbol Şampiyonası'nın 16.'sını düzenlediklerini kaydeden Turgay Demirel, ''Önümüzdeki 16-20 organizasyon ülkemizde gerçekleştirilmeyecek. 60 yılda ilk defa böyle büyük bir şampiyonaya ev sahipliği yapacağız. Amacımız bunu en iyi şekilde organize etmek. Bu bir sene için basından pozitif destek bekliyoruz'' diye konuştu.

26.09.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  BEKO 2010'A SPONSOR OLDU

  Antalya'nın olmaması bizi üzdü

  F.Bahçe 7'de 7 yapabilecek mi?

  "Çarşı" dan örnek davranış

  Belçika maçına İtalyan hakem

  BEŞİKTAŞ'IN İTALYAN YILDIZI MATTEO FERRARİ:

  TÜRK GÜREŞİNİN GURUR GECESİ

  SHERİFF MAÇI FENERBAHÇE TARAFTARLARINA 10 AVRO

  MASA TENİSİNDE SÜPER LİG HEYECANI YARIN BAŞLIYOR

  G.ANTEPSPOR'UN DERDİ BOŞ TRİBÜNLER

  TÜRKCELL SÜPER LİG'DE BUGÜN

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.