07 Mart 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Kültür-Sanat

Ürgüp’te Yeni Asya Rüzgârı

ÜRGÜP Yeni Asya Temsilciliğince 26 Şubat 2010 Cuma günü düzenlenen ve gazatemiz yazarlarından M. Latif Salihoğlu’nun konuşmacı olarak katıldığı ‘Nesil Yetiştirmede Dengeli Yaklaşım’ konulu bir konferans tertip edildi.



SÜ’nin küresel ısınma filmi ikincilik aldı

SELÇUK Üniversitesi İletişim Fakültesi ‘Uluslararası Kısa Film Festivali’nde öğretim üyesi Şenol Çöm’ün yönettiği ve küresel ısınmanın ele alındığı ‘+ 5 Derece’ filmiyle kurmaca dalında 2’ncilik ödülü kazandı. ‘Belgesel’ ve ‘Kurmaca’ olmak üzere 2 ayrı dalda 120 filmin yarıştığı festivalde, en başarılı 50 film finale kaldı.



Bu iş çocuk oyuncağıymış

PENDİK Belediyesinin düzenlediği ve jüri üyeliğini san'atçılar Hasan Kaçan, Zihni Göktay, Hamit Haskabal’ın yaptığı “bu iş çocuk oyuncağı” adlı yarışmanın finali gerçekleştirildi.



Kadınların el ürünü sergileri görücüye çıktı

BURSA Kent Konseyi Kadın Meclisi İstihdam Grubu üyelerinin el emeği göz nuru ürünlerinden oluşan ‘Üreten Eller’ başlıklı sergi, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Sanat Galerisi’nde açıldı.



İlâhiler Filistin için söylendi

İNSANî Yardım Vakfı (İHH) tarafından Filistin’e denizden gönderilecek olan 20 filoluk yardım konvoyuna katkı için Ömer Karaoğlu Adıyaman’da ilâhî konseri verdi.



Kestel Ovası su altında kaldı

KIŞIN yağışlı geçmesinin ardından, havaların ısınmasıyla dağlardaki karlar eriyince Bucak yakınlarındaki Kestel Ovası’nda tarım alanları su altında kaldı.



Bursalı aşçılardan patates pastası

ZEYTİN baklavası ve zeytin çikolatası ile dikkat çeken Bursalı aşçıların yeni hedefi patates pastası.



200 hasta yakını bankta yatmaktan kurtuldu

DOST Eli Derneği, kalacak yeri ve imkânı olmadığı için hastanelerin bahçesinde yatmak zorunda kalan 200 hasta yakınını banklardan kurtardı.



Bolu Dağı ve Edirne’ye kar yağdı

BOLU Dağı ve Edirne’ye kar yağdı. D-100 kara yolunun Bolu Dağı kesiminde başlayan kar yağışı ve sis ulaşımı olumsuz etkiledi.



Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl