12 Nisan 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Çalışandan çok emeklisi var

Her geçen yıl katlanan sosyal güvenlik kara deliğini en iyi özetleyen tablo ortaya çıktı.



İŞİ USTASINDAN ÖĞRENMEK DAHA ETKİLİ

ış yerinde öğrenme süreçlerinde en etkili yöntemin usta-çırak ilişkisi ile öğrenme olduğu ifade edildi. Management Centre Türkiye ve GfK Türkiye işbirliği ile gerçekleştirilen ‘’İşyerinde Öğrenme Süreçleri’’ araştırması, şirketlerde çalışanların genel eğitimlerin dışında ağırlıklı olarak hangi öğrenme süreçlerinden geçtiklerini ortaya koydu.



“Dolaylı vergiler doğrudan vuruyor”

İstanbul Serbest Muhasebeci Malî Müşavirler Odası (İSMMMO) Başkanı Yahya Arıkan, öderken yükü en fazla hissedilen vergi türlerinin KDV ve ÖTV olduğunu, bunun da ‘’dolaylı vergiler artık dolaylı değil doğrudan vurduğunu’’ gösterdiğini kaydetti.



Fiat'tan polislere özel kampanya

Fıat Otomobil ve Fiat Ticari Araçlar, 10 Nisan’da kuruluşunun 165. yılını kutlayacak Polis Teşkilatı mensupları için avantajlar sunan ve “Bütün Ekipler Fiat Showroomları’na!” sloganıyla dikkat çeken yeni bir kampanyaya start veriyor.



İslâmî finansın mal varlığı 950 milyar dolara ulaştı

İslâmî finans endüstrisinin mal varlığının değerinin küresel ekonomik krize rağmen geçen yıl 950 milyar dolara ulaştığı bildirildi.



İSKİ’den suya gizli zam

İSKİ’nın internet sitesinde birim fiyatı tablolarında yer alan zammı vatandaş, gelen ilk faturasında görecek.



Anadolu Isuzu’dan turizimcilere özel destek

Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay “Turizm taşımacılarına vefa borcumuzu ödüyoruz” diyerek, 31 Mayıs’a kadar araç almak isteyen taşımacılara çok cazip şartlar sunduklarını söyledi.



Türkiye, Küresel Ekonomi Sempozyumu’na hazırlanıyor

Geleneksel olarak her yıl Almanya’da Kiel şehrinde kurulu Kiel Enstitüsü’nce düzenlenen Küresel Ekonomi Sempozyumu, bu yıl 28-29 Eylül tarihlerinde İstanbul’da yapılacak.



Sokak aydınlatması giderini tüketici ödemesin

Tüketİcİler Birliği Genel Başkanı Nazım Kaya, elektrik giderlerini bile karşılamakta zorlanan tüketicinin, sokak aydınlatması giderlerini ödeyecek gücünün kalmadığını ileri sürdü.



Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl