13 Mayıs 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Yolsuzluk tehdit ediyor

Demokratik Eğitimciler Sendikası’nın (DES) yaptığı araştırmaya göre, Türkiye’nin en önemli ikinci sorununun ‘’yolsuzluk’’ olduğu bildirildi.



Malî Kural olumlu bulundu

Uluslararası yatırım danışmanlık kuruluşları, Mali Kural’ın, orta ve uzun vadede, Türkiye’nin risk priminin düşmesine katkıda bulunurken, borç dinamiklerinde de iyileşme sağlayacağı kredi notlarını da olumlu etkileyeceği görüşünde birleşiyor.



Formulu 1 artık turizmciyi heyecanlandırmıyor

Türkiye’de bu yıl 6. kez düzenlenecek, dünyanın en çok izlenen spor organizasyonlarından Formula 1’de Türkiye Grand Prix’si için geri sayım başladı.



Altın fiyatları rekor kırdı

Avrupa Birliği’nin 1 trilyon dolarlık yardım paketine karşın uluslararası piyasalarda endişeler devam ediyor.



TOKİ, konut satışında süreyi uzattı

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), çekilişsiz, kurasız, 180 ay vade ile satışa çıkardığı 5 bin 819 konut için başvuru süresini 1 Haziran’a kadar uzattı.



MÜSİAD’dan TÜSİAD’a hayırlı olsun ziyareti

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan başkanlığındaki heyet, bugün saat 11:00’de Türk Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelecek.



Fed: Avrupa krizi ABD bankalarına sıçrayabilir

ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Ben Bernanke, Yunanistan borç krizinin Avrupa’nın ikilemi olduğunu, ancak çözümsüz bırakılırsa ABD bankalarına da zarar verebileceğini söyledi.



Trichet: Euronun geleceğine güvenim daha fazla

Avrupa Merkez Bankası (AMB) Başkanı JeanClaude Trichet, Avrupa’nın ortak para birimi euronun geleceğine güveninin daha fazla olduğunu söyledi.



Kriz, lüks yatçıları durdurmadı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde, İstanbul’daki tersane sahiplerince yaklaşık 100 milyon lira yatırımla kurulacak yat tersane bölgesi inşasına bu ay sonunda başlanması hedefleniyor.



Et ithalatı spekülatörleri terbiye edecek

Tarım Bakanlığı Müsteşarı Vedat Mirmahmutoğulları, et ithalatını spekülatörleri terbiye etmek için yaptıklarını söyledi.



38 bin engelli istihdam edilecek

AKP Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, bakıma muhtaç özürlü çocuğu olan kadınlara 5 yıla kadar erken emeklilik hakkı getirildiğini belirterek, kamuda da 38 bin engelliye istihdam sağlanacağını açıkladı.



YENİSİAD’dan Van gezisi

YENİSİAD Yönetim Kurulu Başkan ve üyeleri, Van ve çevre ilçelere yönelik olarak bir gezi düzenledi.



IMF heyeti görüşmelere başladı

UluslararasI Para Fonu (IMF) Türkiye Masası Şefi Rachel Van Elkan başkanlığındaki IMF heyetinin 4. madde konsültasyon süreci kapsamında, Türkiye’ye gelerek görüşmelere başladıkları öğrenildi.



Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Yeni Asya Gazetesi - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat-Promosyon - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım