13 Mayıs 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Yurt Haber

Üretici iyi tarıma dönüyor

Avrupa’da market zincirlerinin sebze ve meyvede ilâç kalıntısı gibi sorunlara karşı uygulamaya geçirdiği İyi Tarım Uygulaması, Türkiye’deki marketlerin de zorunluluk getirmeye başlaması nedeniyle hızla yayılıyor.


Ağrı’da yine sel

Ağrı’da önceki geceden itibaren etkili olan yağışın sele dönüşmesi sonucu, çok sayıda ev ve iş yeri su altında kaldı. Şehre gece saatlerinde başlayan

Motosiklet şöleni Şanlıurfa’da başlıyor

Şanlıurfa GAP Arena, Şanlıurfa Valiliği’nin öncülüğünde 15- 16 Mayıs 2010 tarihlerinde, Dünya Akrobatik Motosiklet Şampiyonası’na, Roma ve Berlin gibi


  Ayakkabı atölyesi Sason'un umudu

Mahrumiyetin ve olağanüstü sıkıntıların çepeçevre kuşattığı Batman’ın Sason ilçesinde açılan ayakkabı atölyesi halkın umudu oldu.


  LYS’ye başvuru yarın sona eriyor

Yükseköğretim'e Geçiş Sınavı’nda (YGS) en az bir puan türünden 180 puan barajını aşan ve Lisans Yerleştirme Sınavlarına (LYS) girmek isteyen adaylar, 14 Mayıs Cuma gününe kadar başvuru yapabilecek.


  Öğrecileri taşıyan minibüs ağaca çarptı: 25 yaralı

Kocaeli Üniversitesi öğrencilerini taşıyan minibüs, Isparta’nın Gönen ilçesi kavşağında yol kenarındaki ağaçlara çarptı.


  KTÜ’de 36 ülkeden 409 öğrenci öğrenim görüyor

Karadeniz Teknik Üniversitesinde (KTÜ), Kenya’dan Meksika’ya, Moğolistan’dan İspanya’ya 36 ülkeden 409 öğrenci öğretim görüyor.



Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Yeni Asya Gazetesi - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat-Promosyon - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım