01 Haziran 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Güncel

EŞZAMANLI TERÖR SALDIRISI

Hatay’ın İskenderun ilçesinde, Deniz Kuvvetleri Komutanlığına bağlı İlboğa Kışlası İkmal Destek Komutanlığındaki görevli askerleri nöbet değişimi için görev yerlerine götüren askerî araca teröristler tarafından roketatar ve uzun namlulu silâhlarla yapılan saldırı sonucu 7 er şehit oldu, 6 er yaralandı.


Şehit babası: Ağlayıp onları sevindirmeyeceğiz

Hatay’In İskenderun ilçesinde Deniz İkmal Destek Komutanlığına teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan asker Kenan Oğuz Erbay’ın babası Ekrem Er

Kirli oyuna kurban ediliyoruz

Şehıt askerlerden ikisinin İzmir’deki evlerine ateş düştü. Acılı ailelerden Ferhat Aslan’ın babası Hamit Aslan, “30 yıldır süren bir oyun oynanıyor.


  Vali Güler görevini devretti

Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığına atanan Muammer Güler, İstanbul Valiliği görevini Hüseyin Avni Mutlu’ya devretti.


  Bu saldırı karşılık bulmalı

Başbakan Vekili Bülent Arınç, İsrail’in Gazze’ye yardım konvoyuna saldırısı ile ilgili, uluslarararası hukuka aykırı olan bu kanlı operasyonun insanlık tarihine kara bir leke olarak geçeceğini belirterek, “Bu insanlık ve hukuk dışı saldırı kesinlikle bir karşılık bulmalıdır” dedi.


  BAŞBAKANLIKTA 2 TOPLANTI YAPILDI

Başbakanlikta Başbakan Vekili Bülent Arınç başkanlığında iki toplantı yapıldı.


  Uluslararası camia sessiz kalmasın

CUMHURBAŞKANI Abdullah Gül, Gazze’ye insani yardım malzemesi taşıyan yardım konvoyuna güç kullanılmasıyla ilgili olarak, “İsrail karasularından 69 deniz mili uzaklıkta uluslararası sularda vuku bulan, aralarında yaşlı, kadın, çocuk ve farklı dinlere mensup din adamlarının da bulunduğu sivilleri hedef alan ve uluslararası hukukun açık ihlalini teşkil eden bu saldırıya uluslararası camianın da bigane kalmaması icap etmektedir” dedi.


  Kabul etmek mümkün değil

SİYASÎ partiler, İskenderun’daki terör saldırısı ile İsrail’in Gazze’ye yardım malzemesi götüren gemilere silâhlı müdahalesini kınadılar.


  Meclis deklarasyon yayımlayabilir

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin İsrail’in Gazze’ye yardım götüren gemilere saldırısını değerlendirken, olayı şiddetle kınadığını söyledi.


  Köhler’den sürpriz istifa

ALMANYA Cumhurbaşkanı Horst Köhler istifa etti. Köhler, Berlin’de Bellevue Sarayı’nda eşi Eva Luise Köhler ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, istifa ettiğini açıkladı.


  YURTKUR’un 4 bin personel ihtiyacı var

YÜKSEK Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) çalışanlarına yönelik düzenlenen ‘’Görevde Yükselme Eğitimi Semineri’’ Bornova Erkek Yurdu Ek Binası’nda başladı.


  İlköğretim okulunun kazan dairesi patladı

KIRŞEHİR'DE sabaha karşı Cacabey İlköğretim Okulu kazan dairesinde gaz sıkışması sonucu patlama meydana geldi.


  Sigaraya harcanan para İşsiziği çözer

YEŞİLAY’IN verilerine göre Türkiye’de de bir yıl içinde sigaraya 15 milyar dolar harcanıyor.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.