22 Haziran 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Maliye’de denetim sıkıntısı

Kayit dışılık ve vergi kaçağına karşı daha etkin denetim öngören Maliye Bakanlığında 9 bin 168 denetim kadrosunun 3 bin 628’inin dolu, 5 bin 540’ının ise boş olması dikkat çekiyor.



PAMUKTA YAŞANAN SORUNLAR KONUŞULACAK

Uluslararasi Pamuk Birliği (ICA) tarafından Kahramanmaraş’ta düzenlenecek toplantıda, dünya pamuk ticaretinde yaşanan sorunlar masaya yatırılacak.



Yavru balıklar satışa sunulmaya başlandı

Antalya’nin Demre ilçesine bağlı Beymelek beldesinde, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı’na bağlı Akdeniz Su Ürünleri Araştırma Üretim ve Eğitim Enstitüsü’nde üretilen yavru balıkların, özel sektöre satışına başlandığı bildirildi.



Global, Amerikalı yatırımcıyı Türk şirketleriyle buluşturacak

Global Menkul Değerler’in New York Society of Security Analysts - NYSSA (New York Menkul Kıymet Analistleri Derneği) ve Enclave Capital ile birlikte yapacağı ‘1st Annual Turkish Investment Conference – 1. Yıllık Türk Yatırım Konferansı’ ile Amerikalı yatırımcıları Türk yatırımcılarla bir araya getirecek. Konferans, 24 Haziran günü New York’ta NYSSA binasında gerçekleştirilecek.



Antep fıstığı üretiminde yüksek rekolte beklentisi

Gazıantep Ziraat Odası (GAZO) Başkanı Zihni Kepkep, Antep fıstığında yağış ve hava şartları bakımından şu anda olumsuz bir durumun olmadığını söyledi.



Borsada yabancı payı yükseldi

Yabanci yatırımcıların İstanbul Menkul Kıymetler Borsasındaki (İMKB) payı, önceki haftaya göre artarak yüzde 65,88’e yükseldi.



Arçelik on altı ödül birden kazandı

Arçelık A.Ş, Beko, Blomberg ve Grundig markalarıyla, Avrupa’nın en prestijli teknoloji ve tasarım yarışmalarından biri olan ‘’Plus X’’ yarışmasında, beş farklı kategoride toplam 16 ödüle birden layık görüldü.



Dışta rekor kıran altın, içte geriledi

Altinin ons fiyatı uluslararası piyasalarda 1,263 doları görerek yeni bir rekor kırdı. Altın son olarak 18 Haziran Cuma günü 1,258 olmuştu.




Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.