21 Haziran 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Fiat Bravo 1.4 90 HP

Kompakt hatchback otomobil pazarında rekabet her zaman sıkı olmuştur. Bu segmentte uzun süre var olabilmek de her markanın harcı değil.



Ticarîler yenilendi

Renault, Türkiye’de ticarî araç segmentinde atağa kalktı ve üç yeni modeli olan Yeni Master, Yeni Renault Trafic ve Yeni Renault Kangoo Maxi’yi piyasaya sundu.



Otomobillerde yaz fırsatları

AĞUSTOS ayında yeni modellerin piyasaya girmesi öncesi otomobil firmaları, stoklarını eritmek için indirim kampanyaları düzenlemeye başladı.



Fiat Telepathy!

FİAT Otomobil ve Fiat Ticarî Araçlar, araç üzerine yerleştirilen özel bir ünite yardımı ile aracın elektronik sistemleriyle entegre olarak çalışan “Fiat Telepathy” sistemini hayata geçiriyor.



Hyundai’den büyük şok

TÜRKİYE'DE 2009 Yılının En Çok Tercih Edilen Otomobil Markası olarak büyük bir değişime imza atan Hyundai, sürekli yükselen müşteri memnuniyetini daha da arttırmak amacıyla Türkiye’de satış sonrasında ilk kez yapılan büyük bir uygulamayı gerçekleştiriyor.



Yenilenen Toyota Auris’e özel fırsatlar

TOYOTA, çok özel indirimler sunmaya devam ediyor. Toyota’nın kompakt hatchback segmentindeki popüler modeli Auris Haziran ayı sonuna kadar 2 bin 800 TL’ye varan indirimle sunuluyor.



Skoda Superb’de 2+2 garanti

SKODA, Superb sahibi olmak isteyenler için sunduğu cazip fırsatlara bir yenisini daha ekledi.




Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.