29 Haziran 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Dünya

Referandum sonrası yasağa devam

KIRGIZİSTAN'IN güneyinde etnik çatışmaların yaşandığı Oş ve Celalabat’ta tekrar sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Son iki gündür referandum dolayısıyla sokağa çıkma yasağının uygulanmadığı bölgede akşam saatlerinden itibaren yeniden sokağa çıkma yasağı getirildi.


FT: Ankara, bölgede taraf olmak istiyor

İNGİLTERE'DE yayımlanan Financial Times (FT) gazetesi, “Mavi Marmara” olayını, “Ankara’nın artık bölgede taraf olma isteğinin göstergesi” olarak yorum

Doğu Kudüs’te, gerilim projeleri devam ediyor

DOĞU Kudüs’ün Silvan mahallesinde Kudüs Belediyesinin arkeolojik park projesi sebebiyle Filistinlilere ait 22 evi yıkma ve yerleşimcilerin eski bir si


  Afganistan’da NATO’nun askerî kaybı bu ay arttı

AFGANİSTAN'DA görev yapan NATO askerleri için bu yılın Haziran ayı en ölümcül ay oldu.


  Pakistan’da tiner yüklü TIR faciası

PAKİSTAN'IN güneyindeki Haydarabad şehrinde park halindeki bir TIR’da meydana gelen patlamada ilk 18 kişi hayatını kaybetti, 40 kişi de yaralandı.


  Çin’de heyelan

ÇİN'DE şiddetli yağmurların yol açtığı heyelan sebebiyle en az 150 kişinin toprak altında kaldığı bildirildi. Resmi haber ajansı Şinhua, toprak kaymasının güneybatıdaki Guizhou eyaletinde meydana geldiğini duyurdu.


  CIA’nın İran raporu Medvedev’i endişelendirdi

RUSYA Devlet Başkanı Dimitriy Medvedev, Amerikan Merkezi Haberalma Teşkilatı’nın (CIA), İran’ın nükleer bomba yapma kapasitesiyle ilgili açıklamasının ‘’endişe verici’’ olduğunu söyledi.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.