12 Temmuz 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

 

GUİZA NEDEN YOK?

YENİ sezon hazırlıklarının İstanbul etabını tamamlayan Fenerbahçe'de, bugün başlayacak Belçika kampının 24 kişilik futbolcu kadrosu açıklandı.

Sakatlıkları bulunan Daniel Güiza, Özer Hurmacı, Gökhan Gönül ve Uğur Boral'ın Belçika kampına götürülmeyecekleri, bu oyuncuların tedavi ve çalışmalarını İstanbul'da sürdürecekleri bildirildi. Dünya 4'üncüsü olan Uruguay Milli Takımı'nda yer alan Diego Lugano'nun ise daha sonra takıma katılacağı kaydedildi. Yeni transfer Miroslav Stoch ile izinli olan Alex'in kampa Belçika'da katılacaklar. Kamp kadrosunda şu oyuncular bulunuyor: Volkan Demirel, Volkan Babacan, Mert Günok, Ertuğrul Taşkıran, Fabio Bilica, Bekir İrtegün, İlhan Eker, Önder Turacı, Andre Santos, Emre Belözoğlu, Cristian Baroni, Selçuk Şahin, Mehmet Topuz, Kazım Kazım, Deivid de Souza, Miroslav Stoch, Alex de Souza, Semih Şentürk, Gökhan Ünal, Caner Erkin, Gökay Iravul, Okan Alkan, Hasan Erbey ve Berk Elitez.

BELÇİKA YOLCULUĞU BUGÜN

Fenerbahçe kafilesi, bu sabah Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel bir uçakla Belçika'ya hareket edecek.Hazırlıklarına Genk şehrinde devam edecek sarı-lacivertliler, Almanya'nın Köln kentinin ev sahipliğinde düzenlenecek ETL-DOM Kupası Turnuvası'na katılacak. 14 Temmuz Çarşamba günü AZ Alkmaar ile mücadele edecek Fenerbahçe, rakibini yenerse 17 Temmuz Cumartesi günü FC Köln-Anderlecht maçının galibiyle final oynayacak. Sarı-lacivertliler ilk maçında yenilirse diğer maçın kaybedeniyle 3'üncülük maçına çıkacak. Kamp programı çerçevesinde üçüncü hazırlık maçını 19 Temmuz Pazartesi günü Genk'te Belçika 1. Lig takımlarından KRC Genk ile yapacak sarı-lacivertliler, 21 Temmuz Çarşamba günü Mönchengladbach'taki Borussia Park Stadyumu'nda Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Sarı-lacivertliler, 22 Temmuz Perşembe günü İstanbul'a dönecek.

12.07.2010


 

Galatasaray Hollanda'ya gitti

YENİ sezon hazırlıklarının ilk etabını tamamlayan Galatasaray, yurt dışı kamp çalışmaları için Hollanda'ya gitti.

Atatürk Havalimanı'nda THY'ye ait tarifeli uçakla Almanya'nın Düsseldorf kentine giden Galatasaray kafilesinin, kamp çalışmaları yapmak üzere buradan kara yoluyla Hollanda'ya geçeceği bildirildi. Hollanda'nın Venlo bölgesindeki Horst kasabasında kamp çalışmalarını yapacak Galatasaray takımı, 25 Temmuz'a dek sürecek hazırlık döneminde, biri ezeli rakibi Fenerbahçe ile olmak üzere toplam 5 karşılaşma oynayacak. Spor Toto Dostluk Kupası adı altında 21 Temmuz'da gerçekleştirilecek karşılaşmada Galatasaray, Almanya'nın Mönchengladbach kentindeki Borussia Park Stadı'nda Fenerbahçe ile oynayacak.

12.07.2010


 

Devler Mesut Özil'i transfer listesine aldı

ALMANYA'NIN Uruguay'ı yeneceği tahmininde bulunan ''Paul'' isimli ahtapot bir kez daha haklı çıktı.

Almanya'nın Oberhausen kentindeki ''Sea Life'' adlı akvaryumda bulunan ve maç tahminlerini akvaryumuna konulan ve içinde maç oynayan takımların bayraklarının bulunduğu iki cam kutudan birinin üzerine çıkarak yapan ''Paul'', tercihini Almanya'dan yana kullanmıştı. Öte yandan, Almanya'nın Uruguay'ı 3-2 yenerek dünya üçüncüsü olması ülkede büyük bir sevinç meydana getirdi. Ülkenin çeşitli kentlerinde taraftarlar maçın hemen ardından sevinç gösterileri için sokaklara dökülürken Berlin'deki Kurfürstendamm adlı ana cadde de Almanya'nın galibiyetlerinden sonra her zaman olduğu gibi kutlamalar için trafiğe kapatıldı.

ÖZİL'İN İSPANYA ÜZÜNTÜSÜ

Alman Milli Takımı'nın Türk kökenli oyuncusu Mesut Özil, Dünya Kupası'nda finali kaçırmış olmaktan dolayı hala büyük üzüntü duyduğunu söyledi. "Bild am Sonntag" gazetesinin haberine göre Mesut, İspanya yenilgisini düşündükçe kendisini daha boş hissettiğini belirterek, "Büyük bir şey kaçırdığımız duygusu daha da artıyor" şeklinde konuştu. Üçüncülük maçının kendisi için bir teselli olup olmadığı şeklindeki bir soruya karşılık da Mesut, "Finali daha çok isterdim. Tecrübeler de gösteriyor ki, en iyi oyuncu her zaman final maçına katılanlar arasından seçiliyor" dedi. Barcelona, Manchester United ve Arsenal gibi takımların Mesut ile ilgilendiğinin hatırlatıldığı haberde, Mesut'un ise Werder Bremen ile 2011 yılına kadar sözleşmesi bulunduğunu hatırlatarak, şimdilik sadece bu sözleşmenin şartlarını yerine getirmeyi düşündüğünü söylediği belirtildi.

12.07.2010


 

Beşiktaş'ın rakibi Wikingur bugün geliyor

BEŞİKTAŞ'IN UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turundaki rakibi Faroe Adaları temsilcisi Vikingur, 15 Temmuz Perşembe günü oynanacak ilk maç için bugün İstanbul'a gelecek.

Riga üzerinden uçakla İstanbul'a gelecek Vikingur, pazartesi günü öğlen saatlerinde Atatürk Havalimanı'nda olacak. Vikingur, salı günü saat 10.30'da TFF Riva Tesisleri'nde idman yapacak. Vikingur Teknik Direktörü Jogvan Martin Olsen, 14 Temmuz Çarşamba günü saat 19.00'da BJK İnönü Stadı'nda basın mensuplarının sorularını cevaplayacak. Saat 20.00'de ise Faroe Adaları temsilcisi, son antrenmanını statta yapacak.

12.07.2010


 

12 Dev Adam Antalya'da hazırlanıyor

(A) Milli Basketbol Takımı, Antalya kampının ilk antrenmanını Kepez Erdal Öner Spor Salonu'nda gerçekleştirdi.

Dünya Basketbol Şampiyonası öncesi hazırlıklarının ilk etabını Antalya'da sürdüren milli basketbolcular, ilk antrenmanlarında ısınma ve kültür-fizik çalışmasının ardından, ağırlık çalıştı. Antrenman öncesi gazetecilerin sorularını cevaplayan Milli Takım Menajeri Harun Erdenay, 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası hazırlıklıklarının ilk bölümünün Antalya'da başladığını belirterek, Antalya'daki 6 gün boyunca, günde tek antrenman yapacaklarını bildirdi.

12.07.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.