31 Ağustos 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Mehmet YAŞAR

Teşekkürler…


A+ | A-

Ramazan’la yenilenir hayatlar diyerek 11 Ağustos’tan itibaren Ramazan özel yayınlarımız, yeni internet sitemiz ve programcılarımızla dinleyicilerimizin huzura çıktık. Büyük heyecanla ve geceli-gündüzlü çalışarak hazırladığımız yayınlarımızı sizlere sunduk. Şükürler olsunki şu tarihe kadar bize ulaşan kanaat ve görüşler yorgunluğumuzu gidermekle kalmadı, şevkimizi de arttırdı. Bizi mutlu eden bir başka hususta yeni yayın dönemimizle birlikte dinleyicilerimizin arasına yeni dostlarımızın da katılması oldu.

Ayrıca açtığımız resmi facebook sayfamızla yeni dinleyicilerimizle de tanışma imkânı bulmuş olduk.

Bizlerin gayret ve şevkini arttırıcı mesajları sebebiyle dinleyicilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunarken onlardan gelen mesajları sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Suna Durmaz:

“Selamun Aleyküm Bizim Radyo. Bir deneyeyim dedim ve Bizim Radyo’yu Sentez Haber üzerinden tıkladım. Şu an Kuveyt’ten radyonuzu dinliyorum. Ses biraz yankılı geliyor ama konu anlaşılıyor. Çok hoş bir duygu yaşıyorum. Allah hizmetinizi kabul etsin. Selam ve hürmetler.”

Sami Ortaç:

“Sayın yetkili öncelikle böylesine güzel bir radyo kanalını bizlere kazandırdığınız için teşekkür ederim. Geçtiğimiz gün arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine dinlediğim yeni programlarınızdan olan ‘Haberiniz Olsun’ adlı programınızı dinledim ve çok beğendim. Ancak canlı yayın olması hasebi ile tamamını dinleyemedim. Bu tarz kaliteli bir programın sitenizin arşiv bölümünde yayınlanmasını ve tekrar dinlemek istediğimizde müsait olduğumuzda yeniden dinleyebilmeyi isterdik. Umarım bu dileğim yetkili mercilerinizce görülür ve en kısa sürede gerçekleştirilir. Sizlere ve bu vesile ile program sunucularına teşekkür ederim.”

Yeşim Atalar:

“Bizim Radyo ailesini çalışmalarından dolayı tebrik eder, rıza dahilinde yaptıkları çalışmalardan ötürü minnetlerimi sunarım. ‘Ramazanname’ programıyla iftar vaktini keyif ile geçiriyoruz. ‘Hayat Ağacı’ programıyla da güne muhteşem başlıyoruz. Aysun Hanımın Bizim Radyo’da program yapıyor olması bizi fazlasıyla mutlu etti. Kendisine bu vesileyle muhabbetlerimi sunuyor, başarılarınızın devamını diliyorum.”

Nilüfer Kaya:

“Radyonuzu çok beğeniyorum... Programlarınız gerçekten kaliteli. Özellikle 2 yıldır siz benim Ramazan’da olmazsa olmazımsınız... Mehmet Abi, Hakkı ve Karagöz... Allah sizden razı olsun. İnsanoğlunun seviyesini kaybetmeden espri yapabileceğinin örneğisiniz.”

Aydın Güleç:

“Bizim Radyo’yu tebrik ediyorum. Hep iyi şeyler yapmaya çalışıyorlar. Sizleri severek takip ediyoruz. Hayırlı Ramazanlar.”

Serpil Çintimur:

“Hani çok ama çok sevdiğiniz bir dostunuzdan ayrılır, epey bir zaman sonra tekrar kavuşursunuz ya. O mutluluğu anlatamaz insan. Şu anda ben de o anlatılamayan mutluluğu yaşıyorum. Çünkü uzun zamandır ayrı kaldığım radyoma kavuştum. Maşallah radyom kalitesinden hiçbir şey kaybetmemiş. Aksine daha da güzelleşmiş. Nasıl özlemişim. Rabbim böyle uhrevî ve dünyevî mutluluğumuzu arttıran, yaşama sevincimize sevinç katan Bizim Radyo’muzu ebede kadar daim ettirsin. Radyomdan beni ayırmasın. Emeği geçen herkesten rabbim razı olsun inşallah. Dualarım sizinle.”

Tuba Seçil Solmaz:

“Sizleri yeni dinlemeye başladım. Fakat kulağımı sizlerden ayıramaz oldum. Güne başlarken ilk işim hemen radyomu açıp sizlere kulak vermek oluyor. Sizleri dinlemek huzur veriyor. İyi ki Bizim Radyo varmış. Bu radyoyu herkes dinlemeli ve herkese dinletmeli.”

Erhan Sonkaya:

“Maşallah barekallah. Yeni yayın dönemine çok iddialı bir giriş yaptınız. Ramazan’da olması gereken bütün programlar var. Büyük bir zevkle dinliyoruz. Bu arada Hayat Ağacı programı da bir harika.”

Yusuf Ziya Aydın:

“Siteniz hayırlı olsun, sizleri daha geçen hafta farkettim. Eski sitenizi bilemiyorum ama yeni siteniz çok güzel. Ramazan yayınlarınızı çok beğendim. Klasik Ramazan programlarından farklı olmuş.”

Ali Rıza:

“Maşallah Bizim Radyo... Yenilenmeye, gelişmeye devam ediyorsunuz. Ne kadar yenilenirseniz o kadar gençleşir ve bir o kadar da olgulaşırsınız. Yeni yayın döneminizi zevkle takip ediyoruz.”

Her türlü görüş ve önerileriniz için bizlere [email protected] elektronik posta adresinden ulaşabilirsiniz.

31.08.2010

E-Posta: [email protected]


 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Önceki Yazıları

  (08.08.2010) - Bizim Radyo’da yeni yayın dönemi

  (14.06.2010) - Bediüzzaman Ajandası

  (31.05.2010) - Bizim Radyo’da Er Meydanı ve Pozitif Pencere

  (17.05.2010) - Bizim Radyo’nun yeni programları

  (03.05.2010) - ‘Zamanın Sesi’ gönülleri işliyor

  (20.04.2010) - Bizim Radyo’da bahar


Son Dakika Haberleri

Bütün yazılar

YAZARLAR

  Abdil YILDIRIM

  Abdullah ERAÇIKBAŞ

  Abdullah ŞAHİN

  Ahmet ARICAN

  Ahmet BATTAL

  Ahmet DURSUN

  Ahmet ÖZDEMİR

  Ali FERŞADOĞLU

  Ali OKTAY

  Ali Rıza AYDIN

  Atike ÖZER

  Baki ÇİMİÇ

  Banu YAŞAR

  Cevat ÇAKIR

  Cevher İLHAN

  Elmira AKHMETOVA

  Fahri UTKAN

  Faruk ÇAKIR

  Fatma Nur ZENGİN

  Gökçe OK

  Gültekin AVCI

  H. Hüseyin KEMAL

  H.İbrahim CAN

  Habib FİDAN

  Hakan YALMAN

  Hakan YILMAZ

  Halil USLU

  Hasan GÜNEŞ

  Hasan YÜKSELTEN

  Hüseyin EREN

  Hüseyin GÜLTEKİN

  Kadir AKBAŞ

  Kazım GÜLEÇYÜZ

  M. Ali KAYA

  M. Latif SALİHOĞLU

  Mehmet C. GÖKÇE

  Mehmet KAPLAN

  Mehmet KARA

  Mehmet YAŞAR

  Mehtap YILDIRIM

  Meryem TORTUK

  Mikail YAPRAK

  Murat ÇETİN

  Muzaffer KARAHİSAR

  Nejat EREN

  Nimetullah AKAY

  Osman GÖKMEN

  Osman ZENGİN

  Raşit YÜCEL

  Recep TAŞCI

  Rifat OKYAY

  Robert MİRANDA

  Ruhan ASYA

  S. Bahattin YAŞAR

  Saadet BAYRİ

  Saadet TOPUZ

  Said HAFIZOĞLU

  Saliha FERŞADOĞLU

  Sami CEBECİ

  Selim GÜNDÜZALP

  Semra ULAŞ

  Suna DURMAZ

  Süleyman KÖSMENE

  Umut YAVUZ

  Vehbi HORASANLI

  Yasemin GÜLEÇYÜZ

  Yasemin YAŞAR

  Yeni Asyadan Size

  Zafer AKGÜL

  Ümit KIZILTEPE

  İbrahim KAYGUSUZ

  İslam YAŞAR

  İsmail BERK

  İsmail TEZER

  Şaban DÖĞEN

  Şükrü BULUT

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.