29 Ekim 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

İstanbul’dan daha iyiyiz


‘Yanlış anons’un rövanş zamanı

GEÇTİĞİMİZ sezonun son haftasında Trabzonspor’la berabere kalarak şampiyonluğu Bursaspor’a kaptıran Fenerbahçe, 10. haftanın açılış maçında yeşil-beya

Kimsesiz çocukların da teknik direktörü

SOSYAL Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu (SHÇEK) Spor Kulübü Futbol Şube Başkanı Bülent Uygun, Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanlığı ile Ulaştırma B


  Efes’te yüzler gülüyor

BASKETBOLDA THY Avrupa Ligi (D) Grubu’nda İspanya’nın Power Electronics Valencia’yı 79-63’lük skorla mağlup eden Efes Pilsen’de yüzler gülüyor.


  İspanya-Portekiz adaylığına inceleme

İSPANYOL spor gazetesi Marca, 2018 Dünya Kupası’nı düzenlemeye aday olan İspanya-Portekiz’in oy satın aldığı iddialarına karşı FIFA’nın inceleme başlattığını ileri sürdü.


  İbrahim Kaş sahalara döndü

İSPANYA'DA futboldaki Kral Kupası maçlarında Getafe, deplasmanda Portugalete’yle 1-1 berabere kalırken, uzun süren bir sakatlıktan çıkan İbrahim Kaş, bu sezonki ilk maçını oynadı.


  Dünya Voleybol Şampiyonası başlıyor

16. Dünya Bayanlar Voleybol Şampiyonası, bugün başlıyor. Japonya’nın Tokyo, Osaka, Hamamatsu ve Matsumoto şehirlerinde yapılacak grup maçlarıyla start alacak olan şampiyonada, Türkiye, (D) Grubundaki ilk maçını Çin ile yapacak. Karşılaşma, Osaka şehrinde Belediye Merkez Spor Salonu’nda TSİ 12.45’te başlayacak.


  Gençler, Manisa’yı bekliyor

GENÇLERBİRLİĞİ Teknik Direktörü Ralf Zumdick, kendileri için de zor olacak Manisaspor maçından 3 puanla ayrılmayı hedeflediklerini söyledi.


  Buca'ya kupa morali

ZİRAAT Türkiye Kupası play off turunda deplasmanda Konyaspor’u 1-0 mağlup eden Bucaspor, kupada 2. kez gruplara kalmayı başardı.


  Güreşte Cumhuriyet Kupası bugün İstanbul’da

GÜREŞ Federasyonu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor A.Ş işbirliğiyle gençlerde serbest ve grekoromen stillerde düzenlenen 26. Uluslararası Cumhuriyet Kupası Güreş Turnuvası, bugün İstanbul’da başlıyor.


  Arjantin’de maçlar iptal

Arjantın’de, eski Devlet Başkanı Nestor Kirchner’in ölümü nedeniyle hafta sonunda futbol maçları oynanmayacak.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.