01 Kasım 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

TUSKON: Afrika’da paylaşmak için varız

TÜRKİYE İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON), Batı Afrika’dan 100 iş adamını ‘’Türkiye-Afrika Dış Ticaret Köprüsü’’ organizasyonunda Türk iş adamlarıyla biraraya getirdi.



Kredi borçları çığ gibi büyüyor

TÜKETİCİ Dernekleri Federasyonu (TÜDEF) Genel Başkanı Sıtkı Yılmaz, Hükümet tarafından hayata geçirilmesi planlanan vergi ve prim borçlarının yapılandırılmasına kredi kartı borçlarının da dahil edilmesi gerektiğini bildirdi.



İşsiz kalan kumar tuzağına düşüyor

Esasında ‘kumar’ olan, ama ‘şans oyunları’ diye adlandırılan alışkanlıkların işsiz kalanları tehdit ettiği hatırlatıldı. Yapısal bir kangrene dönüşmüş istihdam probleminin, son yıllarda krizle birlikte gelirlerin reel olarak düşmesi, işsizliğin artması gibi sebepler de eklenince vatandaş çareyi ‘piyango kumarı’nda aramaya başladı.



TORIUM ALIŞVERİŞ MERKEZİ AÇILDI

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, perakende sektörünün Türkiye’nin en çok istihdam meydana geitren sektörleri arasında yer aldığını, özellikle gençlere yeni iş imkanlarının sunulduğu AVM yatırımlarının bu gelişimde önemli bir rol üstlendiğini söyledi.



Karadeniz ve Marmara’da hamsi bereketi yaşanıyor

KARADENİZ'DE avlanan Düzceli balıkçılar bir kasa hamsiyi 10 liradan satmaya başladı.



PİGM’den ruhsat taleplerine red

PETROL İşleri Genel Müdürlüğü (PİGM), Transatlantic Turkey Ltd, GPM Proje Geliştirme İnşaat Maden Petrol Enerji Danışmanlık Sanayi Ticaret A.Ş. ve Öz Oil Petrol Rafineri Madencilik İnşaat Ticaret Sanayi A.Ş’nin çeşitli sahalarda, petrol arama ruhsatı taleplerinin reddine karar verdi.



Yaş çayda dördüncü sürgün çay hasadı

DOĞU Karadeniz Bölgesinde nadir olarak görülen dördüncü sürgün yaş çay hasadında bu yıl 100 bin ton civarında rekolte bekleniyor.



TAG otoyolunda nakit ödeme kaldırılıyor

İSTANBUL-Ankara ile İstanbul-Edirne, İzmir-Aydın ve İzmir-Çeşme’den sonra Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Anadolu’daki Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nda da nakit ödeme sisteminin 22 Kasım tarihinden itibaren kaldırılması kararlaştırıldı.




Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.