04 Kasım 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Vergilere % 7.71 zam

Bakanlar Kurulu, mevzuatın kendisine tanıdığı yetkiyi kullanmazsa, çeşitli vergi, harç ve cezalar, yeni yılda yüzde 7,71 oranında artacak.



Cari açık 40 milyar doları bulabilir

Bursa Sanayicileri ve İşadamları Derneği (BUSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Arif Özer, cari açığın 40 milyar dolar civarında olacağının öngörüldüğünü belirtti.



Destek tuttu, koyun sayısı artıyor

Küçükbaş hayvan yetiştiriciliğinde önde gelen illerden olan Balıkesir’de, 7 yıllık faizsiz kredi desteğinin de etkisiyle koyun sayısının geçen yıla göre 100 bine yakın arttığı bildirildi.



TİM ve THY’den yatırım ve tanıtıma destek

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) öncülüğünde Türk Havayolları (THY) ile Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı tarafından hazırlanan The Turkish Perspective adlı dergi yayın hayatına başladı.



Çinli iş adamlarına yatırım dâveti

Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, Çinli iş adamlarını, ‘’Sakın geç kalmayın, Türkiye’de yerinizi alın. Naz yapmaya da kalkmayın, çünkü ticaret nazı kabul etmez’’ diyerek, Türkiye’ye yatırım çağrısı yaptı.



HES’lerle 15 milyar dolar ekonomiye kazandırılacak

Çevre ve Orman Bakanlığı, hidroelektrik santrallerin çevreyi tahrip etmesinin söz konusu olmadığını belirterek, HES projeleriyle boşa akan ve yıllık ekonomik değeri yaklaşık 15 milyar dolar olan suyun ülke ekonomisine kazandırılmasının hedeflendiği bildirildi.



Güney Koreli yatırımcılar Gaziantep’i inceledi

Güney Kore’nin en büyük yatırım kuruluşlarının üst düzey yöneticileri, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Gaziantep’te incelemelerde bulundu.



Turist sayısı 23 milyonu geçti

Türkiye’ye Ocak-Eylül aylarında gelen turist sayısı, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 5.98 artarak, 23 milyon 135 bin 201’e ulaştı.



Ülker’den bir pakette dört ayrı çikolata tadı

Gida sektörünün önde gelen markalarından Ülker, Kurban Bayramı’nda tüketicileri Golden Finger ile tanıştırıyor.



Çınar, Giyimkent başkanlığını bırakıyor

Giyimkent Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Çınar, üç adayın yarışacağı seçim öncesinde düzenlediği basın toplantısında Giyimkent’te bugüne kadar yaşananları ve seçimle ilgili düşüncelerini paylaştı.




Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.