08 Kasım 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Yurt Haber

Sakarya'da tedbirler arttırıldı

SAKARYA Emniyet Müdürlüğü, Kurban Bayramı öncesi yoğunluk yaşanan alış veriş merkezleri ile kurban satış yerlerindeki tedbirlerini arttırdı.


“Sahte polisler”i parmak izleri ele verdi

İZMİR’İN Karşıyaka ilçesinde, yollarını kestikleri 3 gence kendilerini polis olarak tanıtarak cep telefonu ile paralarını gasbeden 2 zanlı, olay yerin

Spil Dağı’nda ağaç müzesi oluşturulmalı

ÖZEL Şehzade Mehmet Koleji Proje Koordinatörü Haşim Yıldız, Manisa’nın ünlü Spil Dağı’nda bir ağaç müzesinin oluşturulması gerektiğini söyledi.


  Fatih’te iki tarihî bina yangında hasar gördü

FATİH’TE çıkan yangında, iki tarihî ahşap bina hasar gördü. Alınan bilgiye göre, Cankurtaran Akbıyık Caddesi Oyuncu Çıkmazı’ndaki iki katlı tarihi ahşap binada, henüz belirlenemeyen sebeple yangın çıktı.


  Pülümür’de hafif şiddetli deprem

TUNCELİ’NİN Pülümür ilçesinde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünden alınan bilgiye göre, saat 07.51’de, merkez üssü Pülümür ilçesine bağlı Üçdam Köyünde 4.1 büyüklüğünde deprem kaydedildi.


  Karayolunu “bizim arazimiz” diyerek kapatmaya çalıştılar

ZONGULDAK’IN Ereğli ilçesinde, iş yerleri yıkılan vatandaşlar, arazilerinin karayolları ve belediye tarafından işgal edildiği iddiasıyla Ereğli-Zonguldak karayolunun bir bölümünü muhafaza altına alma girişiminde bulundu.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.