27 Kasım 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Yurt Haber

Bitki çeşitliliğinde Türkiye farkı

Türkiye’de üniversitelerin çalışmaları sayesinde, son 10 yılda Türkiye’ye özgü yaklaşık 500 yeni tür bulundu. Hacettepe Üniversitesi (HÜ) Biyoloji Bölümü Botanik Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Sadık Erik, Türkiye’nin topografik özelliklerinin yanı sıra 3 farklı bitki coğrafyası bölgesinde yer almasının, bitki çeşitliliğini sağlayan başlıca etmen olduğunu söyledi.


Kaymakam,çarptığı 28 koyunun parasını ödedi

Kayseri’de, Bünyan Kaymakamı Hakan Kılınçkaya’nın özel aracıyla çarpması sonucu telef olan 28 koyunun bedeli sigorta şirketi tarafından karşılandı.

Evsizler kışı otelde geçirecek

Ankara Valiliği, başşehir sokaklarında yaşayan evsizlerin kışın barınabileceği otel kiraladı. Vali Alaaddin Yüksel’in talimatıyla, Sosyal Hizmetler İl


  Hollanda’da doğan göçmenler daha başarılı

Hollanda’da doğan batılı olmayan göçmenlerin, ilk nesle göre topluma daha iyi uyum sağladıkları ve daha başarılı oldukları belirtildi.


  Misafir odaları nostalji oldu

TÜRK Sanayici ve İş Adamları Vakfı (TÜSİAV), 3 bin 718 ev sahibi ile görüşerek, ev satın alırken aranılan özellikleri ve en çok kullanılan hayat alanlarını araştırdı.


  Sığırcıklar ilçeyi elektriksiz bıraktı

Edİrne’nİn İpsala ilçesinde, tarlalardaki tohumları yemek için bölgeye gelen sığırcık sürüleri, 15 gündür elektrik kesintilerine sebep oluyor.


  Şeneriana çamı özel korumada

Kütahya’nIn Domaniç ilçesinde yetişen ve dünyada başka bir örneği olmadığı öne sürülen ‘’Şeneriana’’ çamı, iki yıl önce oluşturulan koruda muhafaza ediliyor.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.