"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Soğuk hava pazarcı tezgahlarını vurdu

11 Ocak 2015, Pazar 14:21
Zonguldak'ın Ereğli ilçesindeki pazar yeri, soğuk hava ve kuvvetli rüzgar sebebiyle boş kaldı.

Tuhafiyeciler tezgahlarını erkenden topladı. Sebze ve meyve satan esnaf ise az sayıdaki müşteriye soğuk havada hizmet vermeye çalıştı.

Lojmanlar - Devrek yol ayrımı Kavaklık mevkindeki pazara gelen esnaf, soğuk hava ve kuvvetli rüzgar nedeniyle zor anlar yaşadı. Bazı pazarcıların şemsiyeleri rüzgarda uçtu. Bazı esnafın sattığı malzemeler rüzgardan yere düştü. Esnaf, soğuk hava nedeniyle boş kalan pazar yerindeki tezgahını akşam olmadan toplamak zorunda kaldı. Tezgah açan tuhafiyeciler, havanın çok soğuk olmasından dolayı halkın pazara inmediğini, bir çok esnafın da soğuk hava nedeniyle tezgahlarını açmadığını ifade etti. Siftah bile yapamadıklarını kaydeden tuhafiyeciler, tezgahlarını toplayarak pazar yerinden ayrıldı.

Okunma Sayısı: 992
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı